Juhannuksen viettoon..

Onko täällä kaikki jo juhannuksen vietossa? 

1.jpg

Juhannuskoivut on haettu pihaa koristamaan, muutaman oksan vien saunaankin. Ihan ite tein ja sen on näköinenkin 😀 Koivun tuoksu kuuluu ehdottomasti juhannukseen. Valosarjat on viritetty paviljonkiin, juhannusherkut odottaa jääkaapissa ja uudet bikinitkin ostettu 🙂 Mitäpä muuta sitä tarvii..  Meitä on n.10 hengen porukka juhlistamassa juhannusta, toivotaan oikein mahtavia ilmoja ja jos kuitenkin muutama sadepisara yllättää niin ei haittaa, meillä on katto pään päällä, paljussakin 🙂 

50.jpg

Viettäkäähän auringonpaisteinen, mukava ja turvallinen juhannus, missä ikinä olettekin <3

J / white & black - -

13 kommenttia “Juhannuksen viettoon..

  1. Ihanaa ja aurinkoista juhannusta! Huomenna suuntana ystävän piha, jossa grillaillaan ja sitten siirrymme läheiselle siirtolapuutarhalle, jossa on juhannusjuhlat. Ihan kiva kaupunkijuhannus siis tiedossa, muutoin ihan sitten vaan hengailua kotona normiviikonlopun tyyliin. 🙂

    1. Kiitos! Teillä oli varmasti kiva päivä eilen 🙂 Me juhlistettiin eilen juhannusta ystävien kanssa ja tänään ollaan oltu ihan kotosalla perheen kesken.

  2. Ihanan kuuloinen juhannus! Täällä omalta osaltaan kuin normaali viikonloppu. Iltavuoroon täytyy suunnistaa.<br />
    <br />
    Mukavaa juhannusta!

    1. Kiitos! Toivotan sinulle mukavaa työiltaa 🙂 Itsekin olen usein ollut juhlapyhinä töissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *