Ostokset osa 1

Kuopion reissulta oli ensisijaisesti löydettävä uusi kaappi meidän aulaan/eteiseen. Kaappi löytyikin Ikeasta ja syvyydeltään juuri sopiva, 20cm. Edellinen pieni lipasto oli syvyydeltään 35cm ja se ei sopinut tilaan. Muutamaan otteeseen koko lipasto oli nurin lamppuineen kun poika ajoi rallia. Nyt on tilaa leikkiä enemmän ja helpompi siivotakin kun ei ole lipaston jalkoja tiellä. Vielä loppuun ennen ja jälkeen kuvat, parantui näkymä huomattavasti.

31.jpg

34.jpg

Yläpuolella vilahtaa myös yksi ostoksistani, raidallinen, mustavalkoinen torkkupeite. Ihana! Olohuoneesta kuvia enemmän heti kun saan verhot vaihdettua ja sitä rataa..

Nyt  oikein mukavat viikonloput teille kaikille!!

32.jpg

33.jpg

Mycket bättre! Eikö?

20 kommenttia “Ostokset osa 1

  1. Sehän se, ihka ensimmäinen Bestå meidän kotiin 🙂 Ja voi että tykkään tuosta, niin yksinkertainen ja ilman vetimiä.

 1. Nätti löytö :)<br />
  Teidän lattiakin on kauniin värinen! Parkettia? Laminaattia?

 2. Jep, näyttää huomattavasti paremmalta ja tyylikkäämmältä! Miellyttää silmää!

  1. Eikö! Tyylikäs ja yksinkertainen tuohon tilaan 🙂 Sisälle meni monet tuikkukipot ja mariskoolit, hyvin mahtui vaikka syvyys ei ole kuin tuo 20cm.

  1. Ikean reissua tiedossa 😉 Mä jo suunnittelin että laitan katon rajaankin yhdelle seinälle näitä monta vierekkäin, sais lisää säilytystilaa.

 3. Kyllä uus on parempi ja varmasti käytännöllisempi. Ja viltti on kiva myös 🙂

  1. On paljonkin käytännöllisempi ja tuo entinen lipaston laatikko oli aina tytön koruja täynnä, nyt hän sai omaan huoneeseensa käyttöön sen 🙂

  1. Jep Bestå, korkeakiilto valkoisella ovella 🙂 Hih, eka Bestå meillä, saa nähdä tuleeko vielä lisää 😉

 4. Ehdottomasti parempi! &hearts; Kelpaisi mullekin tuommoinen 🙂

 5. Aivan L O I S T A V A muutos !!!<br />
  Tahdon myös tuollaisen Bestån meille ;P

  1. Kiitokset!! Näkymä on kyllä nyt paljon miellyttävämpi 🙂 Nyt jos saisin valita niin ottaisin kaikki kaapit ilman vetimiä, niin yksinkertaisen ja kauniin näköistä.

 6. Hieno on! Vasta itsekin etsittiin eteiseen kapeaa kaappia tms. Muistelin että bestålla tuollainen olisi muttei muka vaan löytynyt. No ikeasta löytyi sitten toinen ratkaisu ja tyytyväinen olen siihenkin.

  1. Tosi kätevä kaappi kapeaan tilaan. Onneksi sain myyjän apua Ikeassa, yritin sitä Ikean sivuilla olevaa Bestå ohjelmaa käyttää muttei siitä mitään tullut 😀 Kun kysyin syvyydeltään n. 20cm kaappia niin hän ehdotti heti tätä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *