Lipaston päällä

4-horz.jpg6-horz.jpg2-tile.jpg

Aika eksoottiseen, mikähän tuo nyt olis.. oksaan(?) ihastuin kauppareissulla, ei mitään hajua nimestä, oli vaan niin karun kaunis että mukaan lähti. Viimeksi kuivatin eukalyptuksen oksia ja nyt kokeilen josko tämänkin voisi kuivattaa maljakkoon. Siinä se nököttää sulassa sovussa kirppislöytöjen seurassa. Tuo puusta tehty valaisin on jo vanha, monen vuoden takainen kirppisostos. Olin unohtanut koko komeuden kaappiin, nyt kaappien siivouksen yhteydessä löysin sen ja saa jäädä koristeeksi lipaston päälle. 

Mukavaa viikonloppua toivottelen teille kaikille jo nyt <3 Meillä alkoi jo viikonloppu, lapset on mummulassa ja kohta lähden hakemaan naperot kotiin. Sitten sauna päälle ja mustikkapiirakkaa iltapalaksi.. sitä onkin koko pellillinen 🙂

ps. Huomenna postitan Habitare arvonnan voittajille liput matkaan. Ne on teillä sitten heti alkuviikosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *