Maalausta

1.jpg

Se ois lokakuu nyt! Lenkillä saa olla pipo päässä ja huivi kaulassa, niin kylmää ulkona jo on. Eilen innostuin lenkkeilyn ja haravoinnin jälkeen maalaamaan tuon yhden seinän pätkän valkoisella maalilla. Seinässä oli ennen kaksi pientä neliskanttista peilitaulua. Omasta mielestä ostin samaa maalia mitä sudittiin sisäseiniin talon valmistuessakin, mutta voikohan seinän väri muuttua niin paljon neljässä vuodessa? Maali onkin valkoisempaa. Olisin vähän paikkamaalaillut muitakin kohtia, mutta eihän se onnistunut, projekti olisi suurentunut aika lailla 😉 Ja miksi otin peilit seinältä pois, sen näette ihan lähipäivinä, kun saan postista yhden ihanan jutun kotiin. Voi olla että ihanuus päätyy joko tähän eteiseen tai sitten makkariin. Mallailen kumpaan sopii paremmin.

Mukavaa lokakuun ensimmäistä!

J / white & black - -

2 kommenttia “Maalausta

  1. Se on ihan ällistyttävää miten maalin väri muuttuu (ja seinät likaantuvat) jo aika lyhyessä ajassa. Paikka-maalaaminen on lähes mahdotonta 🙁 Omiin silmiin seinät näyttävät ihan vasta maalatuilta kunnes sutii uutta maalia rinnalle..

    1. No niin on! Itse sitä ei huomaa, näyttää mukamas niin valkoiselta seinät 🙂 mutta olipa värieroa. Ei puhettakaan että olisi voinut paikkamaalata. Pitää ottaa sellainen yhden seinän projekti aina silloin tällöin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *