Kehysvinkki

Kaikki te jotka olette valokuvakehyksiä vailla niin kannattaa ehdottomasti poiketa Tiimarissa. Sain sähköpostiini viime viikolla postia, siellä on nyt kaikki kehykset koosta tai mallista riippumatta 2e/kpl. Ja kun ostaa kolme mitä tahansa tuotetta niin saa edullisimman tuotteen kaupan päälle. Meille ostin kolme 40x50cm kehystä ja hintaa näille kolmelle tuli neljä euroa. Kehykset päätyvät lastenhuoneeseen riviin, kunhan keksin ensin mitkä kuvat näihin laitan. Mietin myös taulukollaasia seinälle..hmm.. Laitan kuvia heti kun on valmista.

10.jpg

Mukavaa iltaa!! Minä jatkan mallailua 🙂

J / white & black - -

7 kommenttia “Kehysvinkki

 1. Heti iski kiusaus lähtee ostoksille, kun kerran halvalla saa :)<br />
  Nyt on kuitenkin pakko ottaa järki käteen, kun seinät loppuu kesken.

  1. No arvaa vaan, onneksi ei lähtenyt kuitenkaan ihan lapasesta, jätin toisillekin kehyksiä 🙂 Järki käteen ja ostoksille.. eikö siinä yhdessä mainoksessa sanota noin 😀

 2. Wau, no nyt oli halpa ostosreissu. Mä juuri tarvitsisin tuon kokoisia kehyksiä.. Ehkä mä vielä ehdin käymään tässä joku päivä!

  1. Kannattaa ehdottomasti kurkata josko näitä olis vielä jäljellä! Ja kehyksethän voi maalata jos ei ole oikean värisiä 🙂

 3. No olivat kyllä edullisia, pitääkin katsoa torstaina kun käyn tiimarissa että onko kehyksiä enää jäljellä 🙂

 4. Kävin myös hakemassa muutamat kehykset, ja haen huomenna vielä lisää ;). Saan kehyksillä mukavasti jatkettua makkarin seinällä olevaa kuvakollaasia!

  1. Ai siellä oli vielä kehyksiä jäljellä 🙂 pitäisköhän itsekin hakea vielä muutama 🙂 Kuvakollaasi olisi minullakin suunnitelmissa tehdä, olis ihana laittaa valokuvat yhteen paikkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *