Yksinkertainen asetelma

Vihdoin mekin saatiin lumikerros ilahduttamaan pimeitä iltoja <3 Toivottavasti teilläkin on siellä lumi maassa. Lapset pyöritteli ensimmäisen lumiukon pihalle, kun lunta tuli sen verran että lumiukon teko onnistui 🙂 Sillä aikaa minä tein koulutehtäviä, oikeastaan koko päivä on mennyt etäopiskellen. Pitää hyödyntää nämä viikonloput, kun mies on kotona, niin pystyn keskittymään ja saan rauhassa opiskella 🙂 Niskat on melko jumissa kun olen tässä koneella istunut monta tuntia, mutta onneksi kohta pääsen lämpimään saunaan. Oikeasti opiskelu on niin mukavaa! Ja vaikka jonkun verran on tuttua asiaa, myös paljon uutta olen oppinut tämän syksyn aikana. Huomenna vielä jatkuu etätehtävien tekeminen ja sitten jännätään opettajan palautetta.

34.jpg

30.jpgEnsimmäiset hyasintit nappasin kaupasta matkaan, valkoisia, valkoisia tietenkin 🙂 Tykkään tosi paljon tuosta maljakosta kun sisään voi tehdä mitä erilaisempia asetelmia. Ehkäpä kaunein ja yksinkertaisin on tämä asetelma tulppaaneista. Nyt sisään laitoin hyasintit ja ympärille muutaman puolukanvarvun. 

31.jpg

32.jpg

33.jpg

Ollaanko siellä jo pikkujoulu tunnelmissa? Tänä vuonna ei ole pikkujouluja tiedossa, joten ajattelin järjestää itse sellaiset 🙂 Pitäähän ne pikkujoulut olla että pääsee joulun tunnelmaan!

 

16 kommenttia “Yksinkertainen asetelma

 1. Näyttääpä ihanalta, tosi kaunis asetelma ja aivan ihana teidän sohvapöytä. &hearts;<br />
  Mukavia pikkujoulusuunnitelmia! 🙂

  1. Kiitos Jenni&hearts; sohvapöytä on meillä olohuoneen kaunein ja rakkain kaluste 🙂

 2. Todella kaunis Hyasintti-asetelma! Ja ihana talvi-tunnelma kuvissa &hearts;

  1. Nyt on hyasintit jo kohta auenneet, mitenhän monet kerkeän vielä ostamaan ennen joulua 🙂 Voi kiitos &hearts; tunnelma on nyt katossa kun lumi tuli maahan.

  1. Kiitos &hearts; Tähtikynttilät olen saanut monta vuotta sitten lahjaksi, niissä on jotain geeliä ja hileitä. Tyttö löysi ne kaapista ja halus sytyttää kynttilät, tuoksu oli aika kauhee kun tuo geeli kuumeni. Piti sammuttaa kynttilät, oiskohan ne sit koristeeksi tarkoitettu, mutta en voinut niitä haistella astman takia.

 3. I feel you… opiskelu on niin mahtavaa, mutta niin rankkaa. Paras tunne on kuitenkin se, kun saa jotain valmiiksi. Tai ehkä vielä parempi se, kun voi työssään hyödyntää jotain opittua. Eniten pidän kuitenkin luennoista, viisaita ihmksiä on kiva kuunnella. Siinä unohtaa arjen ihan täysin. Toisaalta arkeen on sitten ihana palatakin…vaikkapa rakentelmaan asetelmia, toi on tosi hieno 🙂

  1. Kiitos! <br />
   Se on totta, mahtavaa kun saa tehtävät palautettua ja vielä kun sais opettajilta hyvää palautetta! Mielenkiinnolla odotan mitä sieltä tulee.. Vaikka opiskelu on rankkaa niin silti tykkään paljon.<br />
   Tsemppiä sinullekin opiskeluihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *