Kuusi sisälle

Blogi on ollut vähän hunningolla tämän viikon, mutta minulla on ollut hyvä syy! Koulua, koulua ja paaaljon tehtäviä, jotka sain palautettua opettajalle. Nyt voi aloittaa viikonlopun rennosti. Voiko ihanampaa olla! En taida ottaa edes imuria siivouskaapista, kerkeää sitä ensi viikollakin siivoamaan. Sen sijaan kotiin tullessa pistin heti pitkävartiset saappaat jalkaan ja kipaisin takapihan metsästä hakemassa kuusen tuohon vesihyasinttikoriin. Otsikosta voisi päätellä että raahasin jo joulukuusen sisälle 😀 Ei ihan vielä 🙂 Revin pikkukuusen juurineen irti, josko se kestäisi kauemmin kun saa kunnolla vettä. Korin sisällä on iso Riihimäen lasitölkki. 

104.jpg

Tulipa niin jouluinen tuoksu <3 tuoreen kuusen tuoksu! Eihän tästä puutu enää kuin uunituoreiden piparien tuoksu niin olis jo joulumieli kohdillaan 🙂 Lasten iloksi ripustin tähdet ikkunaan, viime vuonna olohuoneen ikkunoissa oli nämä kaksi pienempää tähteä ja automaattisesti laitoin ne ikkunoihin, mutta kokeilin isompaakin tähteä. Kumpi parempi?

103.jpg

102.jpg

10 kuvaa kesään-haaste jatkuu ja tältä näyttää takapihan nurkassa marraskuussa. Jee meillä on lunta! Viettäkäähän yhtä rento viikonloppu niinkuin minä aion tehdä 🙂

101.jpg

15 kommenttia “Kuusi sisälle

  1. Kiitos &hearts; tuo isompi tähti jäi nyt ikkunaan kun sitä viimeiseksi sovittelin paikoilleen, mutta voi olla että siirrän sen vielä keittiöön ja laitan tilalle kahdet tähdet. Tähtien ripustaminen on niin hankalaa puuhaa kun ei millään tähti aukene ja pitää varoa ettei pahvi repeä 😀

  1. Iso tähti on nyt ikkunassa, meni hermot noiden pahvitähtien kanssa kun ne ei millään meinaa aueta ja tuntuu että ne hajoaa käsiin 🙂 <br />
   Taljat on Ikeasta, ostin pari kuukautta sitten. Taljan nimi on Skold, aito lampaantalja.

  1. Mä lähetän täältä teille ripauksen lumisadetta &hearts; täällä sataa tälläkin hetkellä.

  2. Kiitos &hearts; Täällä on kyllä nyt todella kaunis ja aurinkoinen aamu ja oikein sydämestä ottaa kun katselee ulos! Onneksi on edes kuura, joka on tehnyt naapuritalon katosta valkoisen. Voi leikkiä, että se on lunta. 😉

 1. Tuollasta minikuusta mäkin olen aatellut meille kun joulukuusi on meillä valakoone muovikuusi. Jos vähän kävis &quot;lainaamassa&quot; kuusentainta tuosta takamehtästä 🙂

  1. No meillä kans on valkoinen joulukuusi, halusin oikean kuusen tuoksuakin sisälle ja voi että tuo tuoksuu hyvälle. Jouluksi pitää hakea uusi.<br />
   Joo käyt pikkasen lainaamassa kuusta, viet sitten joulun jälkeen takaisin ;D

 2. En osaa sanoa kummin on paremmin, tähdet näyttävät kauniilta aina :)<br />
  Ihana pikkukuusi, meidänkin pitäisi käydä etsimässä sopiva meille, niistä tulee niin ihan tuoksu.

  1. Yksi iso tähti on nyt ikkunassa, tuossa isossa tähdessä on kauniimpi valo eikä kellertävä, vaikka sama lamppu molemmissa. Kuvissa ei eroa huomaa, mutta pienet tähdet on aika kellertävät. <br />
   <br />
   Pikku kuusi toi kyllä aivan joulun tuoksun sisälle &hearts;

  1. Meillä on kolmena peräkkäisenä jouluna ollut valkoinen muovikuusi ja pikku kuusi tuo niin ihanan tuoksun kotiin &hearts; siitä ei tule niin paljon roskaa sisälle. Lapset on jo kyllä sen verran isoja että vois harkita jo oikean kuusen tuomista sisälle jouluksi, mutta tämä vuosi ainakin mennään vielä muovikuusella 🙂

  1. Kuusi piti laittaa jo ulos kun varisti neulasia, mutta jouluksi haen uuden. <br />
   Se on &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *