Olohuoneen uusi järjestys

1.jpg

Voi miten nautin näistä pidennetyistä viikonlopuista. Kerkeää olla yhdessä perheen kanssa ja touhuilla kaikkea mukavaa. Juuri tultiin pitkältä lenkiltä, posket punaisina kirjoittelen tätä postausta. Sovittiin tytön kanssa että joka päivä käydään lenkillä ja toisen pitää aina muistuttaa toista, jos asia meinaa unohtua 😉 Tänään käytiin kyllä kahdestaan miehen kanssa, kun lapset halusivat mennä mummulaan auttamaan mummua joulukoristeiden pakkaamisessa. Otimme omat koristeet jo eilen pois ja kyllä tuli niin avaran näköistä, kun kuusikin lähti välikatolle odottelemaan seuraavaa joulua. 

Vaihdettiin pitkästä aikaa olohuoneessa järjestystä, edellinen taisi olla jopa yli vuoden. Sohva oli siis ennen ikkunoiden alla ja tv tuossa heinäseipään alla, missä sohva on nyt. Ainut mikä jäi samalle paikalle, on tuo lipasto. Todella harvoin tulee nykyään vaihdettua järjestystä, vaikka olohuone on sen mallinen että vois kokeilla montaa erilaista tapaa, mutta mitä sitä hyvää järjestystä muuttamaan. Nyt kuitenkin kokeiltiin näinpäin ja sohvalta näkyy kaunis metsämaisema ikkunoista.

2.jpg

3.jpg

Muutosta on tapahtunut myös vierashuoneessa, siitä sitten toisella kertaa. Nyt on joululomat ohi ja huomenna koulutehtävien kimppuun. Tasan viikko aikaa saada viimeinen tehtävä valmiiksi, monen sivun essee odottaa kirjoittajaansa, aiheena korjausrakentaminen. Oisko siellä yhtään vapaaehtoista ;D  

Mukavaa loppiaisen iltaa!

J / white & black - -

8 kommenttia “Olohuoneen uusi järjestys

 1. Oho, tämähän näyttää ihan eri huoneelta! Kylläpä kääntäminen vaikutti kovasti!<br />
  Täälläkin olisi mukavaa nähdä se 360 astetta-juttu.. 😉

  1. Tuli kyllä melkoinen muutos ja jotenki avaramman näköinenkin. Ja nyt näkee tuon ihanan vesisateenki ikkunoista, kun sohva käännettiin pois ikkunoiden edestä 😉

 2. Todella kivan näköistä! Etenkin toisessa kuvassa kyllä feng shuit kohdallaan. Kyllä se vaihtelu virkistää 🙂

  1. Kiitos! Ai feng shuit 🙂 Feng shuista en tiedä mitään, mutta hyvä jos kuvasta huomaa sen 🙂 <br />
   Näin on, vaihtelu virkistää ja onneksi on mahdollisuus vaihdella järjestystä.

 3. Toi on niin kiva, et on mahdollista vaihtaa järjestystä. Meillä siihen ei oo mahdollisuutta missään muualla kuin tytön huoneessa. Oon ihan tyytyväinen nykyisiin järjestyksiin, mutta kyllä sitä oikeesti välillä haluais pyöräyttää eri järjestykseen ihan vaihtelun vuoksi 🙂

  1. Onhan se kiva välillä vaihtelun vuoksi laittaa huonekalut eri paikoille, mutta tyytyväinen olin siihen vanhaankin. Ihmeen kauan olikin sama järjestys.<br />
   Hih, ootko kuin usein tytön huoneessa vaihdellu huonekalun paikkoja 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *