Kiireisen arjen iloja

3.jpg

5.jpg

2.jpg

4.jpg

6.jpg

Voi miten ihana on tulla joka päivä kotiin kun lapset ovat iloisena ovella vastassa. Äiti, äiti, meillä on ollut ikävä sinua!  Arjen parhaimpia iloja <3 Kuljen aika pitkän matkan päässä opiskelemassa ja meillä on niin hyvin onnistuttu järjestämään lastenhoito sillä aikaa, kun molemmat mummut ehdottivat että he voivat katsoa lapsia siihen asti kun tulen koulusta. Molemmilla on omat työt, mutta silti he haluavat auttaa. Aivan ihanat isovanhemmat. Lapsille isovanhemmat on todella tärkeitä. Nytkin kun mummu lähti omaan kotiin, molemmat vilkutti ovella hei, hei mummu, oot rakas! 

Tänään ilostutti myös kovasti haalean lila tulppaanikimppu kauppareissulla, jonka nappasin mukaan.. tai itse asiassa kimppuja lähti mukaan kaksi 🙂 Päivän ilon hetket jatkui vielä kun huomasin että mies oli siivonnut kotona ennen töihin lähtöään ja tehnyt lapsille ruoan valmiiksi. Vaikka arki välillä kiireistä onkin, niillä pienillä asioilla voi tehdä toiselle hyvän mielen kiireenkin keskellä. 
Nyt lasten kanssa saunaan ja iltasadun jälkeen nostan jalat kohti kattoa ja otan iisisti, tuliskohan sieltä joku hyvä leffa. 
Mitä ilon aiheita sinun torstaipäivääsi kuului?

J / white & black - -

10 kommenttia “Kiireisen arjen iloja

 1. Ihana kirjotus ja täydelliset tulppaanit! Itelläni torstai tiesi viimeistä yövuoroa ennen viikonloppua ja vapaita, kodin siivousta ja hieman sähköhommia ja lampun paikalleen laittoa. Täydellinen arkipäivä siis! 🙂

  1. Kiitos Kati!<br />
   Voi sullahan on alkanut aikaisin viikonloppu ja kotikin jo siivottu, mukava aloitus viikonlopulle! Hyviä vapaita sinne &hearts;

 2. Ihanaa kun isovanhemmat pystyvät auttamaan hoitamisessa. Meidän mummo hoiti aikoinaan meitä ja meille tuli vahva side hänen kanssaan, ihan erilainen kun toiseen mummoon.<br />
  Kaunis kimppu 🙂

  1. Se on kyllä kullanarvoista! Uskon että meidänki lapsilla muodostuu vahva side isovanhempiin ja ovat paljon tekemisissä sitten myös aikuisiällä 🙂

 3. Voi että, sulla on ihan MAHTAVAT tukijoukot siellä! Arjen pienet ilot on just niitä parhaimpia, ite en ees oikein muusta tiedäkään, tällä hetkellä:) Meillä kun tuo kiire ei hellitä harrastusten suhteen ees viikonloppuisin :/<br />
  Pienistä hetkistä ilot revitään, vaikka väkisin:D<br />
  <br />
  Ihanaa viikonloppua&hearts;

  1. Tukijoukot on mitä parhaimmat, saa olla onnellinen että on tuollaiset isovanhemmat.<br />
   Innolla odotan niitä harrastuksiin kuskaamisia ym. 😀 not 🙂 Täällä se on vielä edessäpäin 🙂 Tyttö on jo kovasti puhunut balettikoulusta ja poika jääkiekosta..siitä se lähtee :DD<br />
   <br />
   Kiitos &hearts; Mukavaa viikonloppua!<br />
   Kiit

 4. Valtavan hienoa, että isovanhemmat ovat mukana elämässänne ja asuvat lähellä! Huojentavaa tuollainen tuki, kun itse on opiskelemassa. Tsemppiä opintoihin ja mukavaa viikonloppua:)

  1. Se on, juuri puhuttiin kaverin kanssa kun heillä isovanhemmat asuvat tosi kaukana ja yksin on pitänyt lasten kanssa pärjätä kun mies on reissuhommissa. Kiitollinen olen että meillä on näin hyvin asiat.<br />
   Kiitos paljon &hearts; tsemppiä tarvitaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *