POMARBO ja ARVONTA!

POMARBO on kotimainen yritys joka suunnittelee ja valmistaa kauniita, ekologisia lahjalaatikoita. Lähdin ilomielin yhteistyöhön POMARBOn kanssa kun he ottivat minuun yhteyttä, aivan ihastuttavia kuoseja ja suloiset rusetit pakettien päällä viimeistelevät ilmeen. Ihastuin erityisesti mustavalkoisiin-kuoseihin, voiko enää kauniimpia lahjalaatikoita olla! Nyt myös sinulla on mahdollisuus tutustua heidän tuotteisiin ja voittaa lahjalaatikoita itsellesi. Valikoiman löydät heidän verkkokaupastaan täältä

5.jpg

6.jpg

”POMARBOn lahjalaatikot on painettu kaksipuoleisesti kasviöljy pohjaisilla painoväreillä mattapintaiselle kartongille. Niitä on saatavilla useilla ulkoasulla sekä eri kokoisina. Sisäpuoli on puolikiiltävä ja lakkapintainen, estäen näin painovärin tarttumisen paketoitaviin tuotteisiin. POMARBOn sisäpuolen painatuksella olemme halunneet korostaa harkittua kokonaisuutta ja yllätyksellisyyttä. ”

Yllä oleva teksti on lainattu nettisivuilta. Lahjalaatikot on tosi helppo kasata, vain muutama taitos, rusetti päälle ja paketti on valmis! Rusetin takana on kuminauha joten sen saa hyvin sujautettua lahjalaatikon ympärille. POMARBO lupasi blogiini arvottavaksi kaksi settiä heidän lahjalaatikoitaan. Ystävänpäivä-, syntymäpäivä- tai vaikkapa häälahjan paketointiin 🙂 Tai vaikka omaan kotiin! Muutaman laatikon ajattelin laittaa koristeeksi hyllyn päälle. Myös tyttö ihastui näihin kovasti ja lupasin antaa hänelle pari laatikkoa, saa laittaa sinne omia aarteitaan.

2.jpg

3.jpg

Arvonnan säännöt:

Käy POMARBOn sivuilta kurkkaamassa mieluisin setti ja kommentoi tähän postaukseen minkä setin sinä haluaisit voittaa ja näin olet mukana arvonnassa. Vaihtoehdot näet täältä

Eli kahdelle teistä lähtee mieluisin setti! Arvonta päättyy jo sunnuntaina 9.2 klo 19, niin paketit ehtivät voittajille perille ystävänpäiväksi 🙂 Julkaisen voittajat vielä saman illan aikana, muistathan käydä kurkkaamassa sunnuntaina voititko. Onnea arvontaan!

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

 

1.jpg
Postaus toteutettu yhteistyössä POMARBOn kanssa.

61 kommenttia “POMARBO ja ARVONTA!

 1. Oi, miten ihania laatikoita! Minä valkkaisin "Sumun" ehdottomasti! 🙂

 2. Ihana vaihtoehto niille iänikuisille yläreunasta teipatuille lanjakasseille!!!! Darlingns ja Kultakutri miellyttivät eniten.

 3. Ihana arvonta ! Näin näitä kerran messuilla.<br />
  Ehdottomasti valinta on SUMU lahjalaatikot

 4. Vaalea lahjalaatikkosetti on mielestäni kaunein:-)<br />
  -Satu-

 5. Sumu-laatikkosetti sopisi täydellisesti vasta remontoituun vaatehuoneeseeni somisteeksi… 😉

 6. Niin upeita ja ylellisiä laatikoita, ehdottomasti tarvitsisin juurikin vaalean laatikkosetin,<br />
  aivan mielettömän ihania &hearts;

 7. Valitse näistä sitten, kun kaikki ovat niin ihania ja tyylikkäitä! Hmm.. SUMU taitaa viedä voiton.

 8. Marjasia ja Sumu olivat lemppareita. Ehkä kuitenkin Marjasia veis voiton 🙂 Kauniita !

 9. Sumu-lahjalaatikkosarja on suosikkini, toivottavasti onni potkaisee 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *