Kiire!

Tämä viikko on ollut niin kiireinen, että uni on tullut melkein heti kun on sänkyyn päässyt. Joka ainut ilta olen kotiin tullessa lämmittänyt saunan ennen nukkumaanmenoa, pieni rentoutuminen kiireen päätteeksi on tarpeen. Tosiaan koulua ja remonttia on mahtunut viikkoon yllin kyllin. Jäi kamera kotiin, niin en vielä voinut ottaa valmiista välitilasta kuvia, mutta seuraavalla kerralla sitten räpsin kuvat. Viikolla varmistui myös työharjoittelupaikka sisustusliikkeestä, jossa on myös sisustussuunnittelupalvelu, joten innolla odotan tulevaa, oi oi! On tää opiskelu aikuisena kivaa!

Nyt lasten kanssa lumiukkojen tekoon pihalle ennen pimeän tuloa ja sen jälkeen kuudennen kerran saunaan tällä viikolla ja Putouksen pariin 😀 Seuraatteko ohjelmaa? Jos, niin kuka on paras hahmoista? Minusta ehdottomasti Imatran Antsku 😀 Mie melkeen romahin kun en kerenny hakemaan viikonloppukimppua kotiin, joten kukkia ihaillaan vain kuvien kautta 🙂

1.jpg

10.jpg

102.jpg

Hei, huomiseen asti vielä aikaa osallistua ihanien lahjalaatikoiden arvontaan täällä! Sunnuntai-iltana arvon voittajat.

J / white & black - -

8 kommenttia “Kiire!

  1. Kivan kuuloinen työharjoittelupaikka :)<br />
    Mukavaa viikonloppua sinne!

    1. Varmasti tulee olemaan kivaa ja tietoa tulee lisää :)<br />
      Kiitos, sinne myös kivaa sunnuntaita!

  2. Sullahan onkin mukavia juttuja siellä meneillään! :)<br />
    <br />
    Putous on kyllä ihan ykkönen! Meidän nuoriso on jo vähän kyllääntynyt siihen, mutta itselle uppoaa vielä. Antsku on mainio, samoin Jäbä Leisson, myös Ymmi saa hymyilemään. Saas nähdä kuka voittaa tänä vuonna!

    1. Kun on kivoja juttuja niin ei edes kiire haittaa 😉 Kesällä sitten helpottaa.<br />
      <br />
      Ei kai Putoukseen voi kyllästyä 🙂 Jännä miten joka vuosi ne keksii uudet hyvät hahmot, Aku ei kyllä ollut niin hyvä kuin edellisinä vuosina ja nyt tipahtikin kisasta. Mulla muuten just samat suosikit ku sinulla ja tuossa järjestyksessä miten kirjoitit 🙂

  3. Voih, täällä tulee vettä ja vähäisetkin lumet on menetetty! Sama on munkin lemppari putouksessa ja tyttö vannoo Ymmin nimeen:D Kivaa putous-iltaa sinne:)

    1. Vettä!? No mutta sehän tietää sitä että kevät on tulossa 🙂 Tulis jo kevät..<br />
      Meillä myös lapset tykkää Ymmistä ja Jäbästä 😀 Saa aina nauraa kun ne matkii hahmoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *