Keittiössä vihertää

13.jpg

14.jpg

15.jpg

Keittiöön otin pitkästä aikaa käyttöön Riihimäen lasipurkit. Olenkin täällä blogin puolella joskus kertonut että löysin tontiltamme rakennusaikana vanhasta rakennuksesta näitä lasipurkkeja vaikka kuinka paljon. Osassa on kannetkin tallella. Vihertävät ovat mieluisimmat, toiseen hain lehtikuusen oksia ja toiseen laitoin sitrushedelmiä. Tuli kivan raikas yhdistelmä!

Lidlistä löytyi viherkasveja, jotka oli jo valmiina saviruukuissa, sellainen piti myös napata kauppareissulla mukaan. Keittiöön tekis mieli tehdä vähän isompikin muutos, nimittäin tapetti jonka valitsin rakennusaikana välitilaan lasin taakse ei enää miellytä silmää, joten sen vaihto olisi edessä. Valinnanvaikeus vain iskee kun tapettikaupoille lähtee. Joku vaalea ehkä olisi kiva kun nyt siinä on sellainen kuviollinen beigen värinen. Olen kyllä niin iloinen että silloin aikoinaan valittiin välitilaan lasi, se on unelman helppo pitää puhtaana ja tapettia vaihtamalla saa ihan uutta ilmettä keittiöön. Mulle on oikeesti iskenyt joku remonttivimma..niin kotona kuin remonttikohteessakin ;D

J / white & black - -

4 kommenttia “Keittiössä vihertää

  1. Ihanan raikasta! Mulla myös on muutama lasipurkki ja niissä vihertävissä on pyykinpesuaineet. Tosi kivat nuo sitrushedelmätkin purkissa!

    1. Pyykinpesuaineillekin tosi hyvä säilytysratkaisu, voi pitää vaikka tason päällä esillä 🙂

  2. Olen lasitölkkiaddikti ja nämä näyttävät ihastuttavilta! 🙂

    1. Hih, täällä ilmoittautuu kans yks addikti 😉 mutta osa piti viedä jo varastoon, kun ei näitä Riihimäen tölkkejä raaski myydäkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *