Uutta meidän sisustukseen

Kävin Kodin1:sessä ihastelemassa Annon tuotteita. Mukaan lähti Annon harmaa neulostyynynpäällinen, ihanan kevyt ja raikas. Teki mieli ottaa kaveriksi joku räväkämpi väri, mutta en kuitenkaan ottanut. Ja hyvä niin, koska luulen että pian olisin kyllästynyt 🙂 Pellava, musta, valkoinen ja betoninharmaa, siinä ne lempivärit edelleen. 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Ulkona paistaa aurinko niin mukavasti että tekisi mieli jo roudata kesäkalusteet terassille, onhan huomenna jo huhtikuun ensimmäinen päivä. Jos vielä malttais ensi viikonloppuun. Ehdottomasti samalla avataan grillikausi, nam, nam, grillitikkuihin herkkuja.. kanaa, kesäkurpitsaa, herkkusieniä, tomskua, pekonia.. lisukkeena salaattia ja itsetehtyä salaatinkastiketta! Nyt tuli nälkä! Joko teillä on grillikausi avattu?

2 kommenttia “Uutta meidän sisustukseen

  1. Annon tekstiilit ovat aina vaan kivempia ja kivempia 🙂 Anttilaan on vaarallista mennä, koska aina löytyy joku "pikku juttu" kotiin. Pitäisikin kaivella grilli talviteloilta ja paistaa kevään ekat makkarat, nam!

    1. Jep, vaarallinen kauppa nykyään 😉 on tullut ostettua vaikka mitä Annon mallistosta.<br />
      <br />
      Ne kevään ekat maistuu parhaimmille! Me on paistettu lasten kanssa pitkin talvea nuotiomakkaraa pihalla ja sekin on tosi hyvää kun ulkona syö 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *