Kesäkalusteet ulos-arkikuvahaaste 1/5

102.jpg

101.jpg

103.jpg

Tänään on laitettu terassia kuntoon. Pesin painepesurilla molemmat terassit, niin etu- kuin takapihankin terassin. Puita on edelleen aika paljon talon ympärillä ja voi sitä havunneulasten määrää mikä oli terassin rakoihin talven aika kertynyt! Tarkoitus olisi vielä kaataa ainakin kymmenen puuta pihalta pois. Nyt on putipuhdasta ja sen kunniaksi kannoin sohvaryhmän takaterassille ja istutin kevään ensimmäiset orvokit ruukkuihin. Pääsiäiseltä oli jäänyt pala piirakkaa, joten nautiskelin sen kahvin kera urakan päätteeksi aurinkoisessa säässä. Tuli muuten jo ihan kesäfiilis <3

9.jpg

104.jpg

Sain arkikuvahaasteen Blondilta Checklist-blogista. kiitos kaunis 🙂 Tarkoituksena on postata viitenä peräkkäisinä päivinä kuva arkipäivän elämästä ja haastaa mukaan viisi uutta bloggaajaa. Eli tässä ensimmäinen arkikuva-postaus ja haastan tänään bloginaapurini Marikan Kolmen tähden kodista 🙂 Kuvia tuli nyt enemmän kuin yksi, mutta en vaan malttanut olla räpsimättä. Viimeinen kuva on muuten samalla räpsäisty toiseen haasteeseen eli 10 kuvaa kesään, enää kaksi kuvaa jäljellä. Nautitaan näistä upeista keleistä!

 

J / white & black - -

6 kommenttia “Kesäkalusteet ulos-arkikuvahaaste 1/5

 1. Voi että kun meilläkin olisi jo terassi! Kesällä sitten rakennetaan. Kyllä se alkaa näyttääkin jo kesäiseltä kun on kalusteet paikallaan 🙂

  1. Meiltäkin puuttuu vielä osa portaista ja tuossa mietittiin että tehdäänkö ollenkaan kaiteita, jos jatkuiskin portaat joka puolelle 🙂 saa nähdä mihin päädytään. Ja katoskin vielä tekemättä, kyllä omakotitalossa puuhaa riittää!<br />
   Ens kesänä sitten saatte nauttia oman pihan terassista 🙂

 2. Ihanan keväisiä kuvia! Minulla on vielä edessä terassien pesu, talven aikana ehtivät likaantua aika kovin. Mistä olittekaan hankkineet nuo kalusteet? 🙂

  1. Kiitos Syhi! Hobbyhallista tilasin viime vuonna sohvaryhmän. Viime kesänä meillä oli tuo yhtenäisenä eli kulmasohvana, nyt laitoin erilailla, mutta luulen että vaihdan takaisin kulmasohvaan niin mahtuu loikoilemaan koko perhe 🙂

  1. Voi kiitos Heli &hearts; Vielä on pihalla paljon tekemistä ennenkuin se on valmis, mutta hiljaa hyvä tulee 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *