Uutta kotiin-Tine K Home

2.jpg

Nyt niitä kuvia ostoksista Oulun reissulta, tässä ei ole koneella kerennyt istumaan kun ulkona on noin upea sää. Me otettiin lauantaina hetken mielijohteesta peräkärry auton perään ja lähdettiin hakemaan runkotarvikkeita terassin kattoon. Laitetaan auringonpistoksen piikkiin! Siinä onkin vierähtänyt nyt pari päivää maalatessa ja rakentaessa, katto on kohta valmis. Kuvia tulossa, kunhan saadaan valmiiksi 🙂 Olen niin iloinen kun ei tarvitse enää kantaa pehmusteita sateelta suojaan leikkimökkiin, vaan nyt ne saavat olla omilla paikoillaan. Ja sisustaakin voi ihan eri tavalla kun ei joka tyynyä ja mattoa tarvitse kantaa aina yöksi pois. Paljoa en ole terassia juuri sen vuoksi edes viitsinyt sisustaa kun siinä on aina oma hommansa kantaa tavarat suojaan, mutta enää ei tarvitse.

Tine K kynttiläkipot ostin Lifestylenordicista ja voi että ne olikin kauniit kun sytytin tuikut niihin! Kauniit ne on ilman kynttilän liekkiäkin. Muutakin kivaa sieltä ostin, myöhemmin niistä lisää. Goodiebagin aukaisin vasta hotellilla ja sieltä paljastui lisää Tine K:ta, kaunis kantinen muistiinpanokirja ja tuoksukynttilä. Oi kun kiva yllätys, kun juuri heidän tuotteistaan tykkään.

Hemtexiltä kävin pikaisesti hakemassa tuon taustalla olevan marokkolaiskuviollisen tyynyn, se pisti heti ensimmäisenä silmään niin eihän sitä sinne voinut jättää 🙂 Tyyny matkaa terassille, kunhan katos valmistuu. Nyt ei malta olla enää kauempaa sisällä, vaan ylös, ulos ja puutarhahommiin. Palailemisiin <3 Loppuviikosta voitaisiin laittaa taas uutta arvontaa kehiin!

1.jpg

 

3.jpg

2 kommenttia “Uutta kotiin-Tine K Home

  1. Söpöjä löytöjä! Onnea terassin katosta, tuo pehmusteiden raijaus on kyllä ärsyttävää 🙂

    1. Se on ärsyttävää ja varsinkin kun tuossa sohvaryhmässä on paljon niitä. Onneksi ei tarvitse kohta enää siirrellä niitä minnekään! Nyt voi matonkin laittaa terassin lattialle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *