Uudet matot wc-tilaan

Heippa! Nyt on lomailtu ja Tampereen reissulta palattu kotiin. Löysin kivoja juttuja sisustukseen, kuten nämä mustavalkoiset matot meidän isoon wc-tilaan. Pyöreitä mattoja etsiskelin mutta kun sopivia ei vastaan tullut niin ostin nämä. Ja onhan ne ihanat!

Lapset olisivat olleet Särkänniemessä vaikka kuinka kauan. Päivällä siellä oli tosi paljon ihmisiä ja jonot olivat pitkät laitteisiin. Angry Birds leikkialue oli erityisesti pojan mieleen ja siellä vierähtikin tovi 🙂 Otimme omat eväät mukaan ja hattarat herkuteltiin paikan päällä. Kuuma päivä oli, joten juotavaa, vichyä ja mehua meni paljon. Itse olin väsynyt päivän jälkeen kuumuudesta, mutta lapsia kuumuus ei näyttänyt häiritsevät kun oli niin paljon kaikkea nähtävää. Portilta vilkutettiin vielä heipat Särkänniemelle ja sovittiin että ensi vuonna taas nähdään 😉

1.jpg

 

2.jpg

 

13 kommenttia “Uudet matot wc-tilaan

 1. Hitsi kun onkin kivannäköiset matot ja sopivat teidän vessaan 🙂 Lapsien jaksamista aina ihailen, heiltä ei tunnu energia koskaan loppuvan kesken. Itse taas vähän kauhistellen odotan ensi viikkoa ja niitä superhelteitä…

  1. Helteitä on kyllä riittänyt, aika tukalan kuuma oli reissussa, mutta nyt taas kotona on ihanan viileää sisällä 🙂 Saa nähdä millaiset helteet se lupaa ensi viikoksi, kun nyt on jo näin lämmintä!

  1. Matot löysin sattumalta Tokmannilta, ihan muuta asiaa lähdin sieltä hakemaan ja kun näihin törmäsin niin pakko oli ostaa. n.12e matto!

  1. Ja tosi pehmeät jalan alla 🙂 Hyvä löytö ja edulliset matot, n.12e/kpl, ei hinnalla pilatut 🙂

 2. Kivat matot! :)<br />
  Angry birds puoli oli viime kesänä meidänkin keskimmäisen lemppari puoli särkänniemessä.

  1. Viimeksi kun käytiin Särkänniemessä niin siellä ei ollut vielä koko Angry Birdsiä. Se onkin monen lapsen suosikkihahmo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *