Senkin asetelma

72.jpg

 

70.jpg

 

71.jpg

Senkki on yksi parhaimmista kirppislöydöistäni ja se tuo lämpöä tänne mustavalkoisuuden keskelle 🙂 Nyt kun syksy on virallisesti alkanut, on kynttilät nostettu kaapeista esiin ja iltaisin poltettu senkin päällä kynttilöitä. Lasten tekemät kuvat taustalla ovat oikeita taideteoksia, vieraatkin ovat ihastelleet tauluja kovin! 

Piakkoin koittaa meidän matka Välimeren rannikolle. Ajattelin laittaa teille muutaman postauksen ajastuksella tulemaan sillä välin, matkakuviakin luvassa sitten myöhemmin, tottakai. Sinne on luvattu ihanan lämmintä koko reissun ajaksi, vesisateista ei ole tietoakaan 🙂 Tuossa tuumasin miehelle että minua ei haittaa millainen sää siellä on, vaikka sataisi vettä, pääasia että pääsee reissuun 🙂 Sain outoja katseita tuosta hyvästä ;D 

Mukavaa syyskuun ensimmäistä päivää! Joko siellä on otettu kynttilävarastot ja torkkupeitot esiin?

J / white & black - -

8 kommenttia “Senkin asetelma

 1. Kaunis asetelma! Senkin puupinta ja modernit esineet ovat ihana yhdistelmä. Nauratti muuten tuo otsikko 😀 Ja ihanaa reissua ja reissun odotusta!

  1. Heh, mua kans nauratti otsikko kun sitä kirjoitin 😀 otsikoiden keksiminen on aina hankalaa ;)<br />
   Tuplakiitokset Syhi &hearts;

 2. Voih, ihanaa reissua. Nauttikaa auringosta! Ja paljon matkakuvia, kiitos. Minä kääriydyn vilttiin vielä muutamaksi viikoksi 🙂

  1. Kiitos &hearts; Matkakuvia lupaan laittaa blogiin, raahaan järkkärin mukana vaikka otan pienemmänkin kameran mukaan, saa nähdä kumpi sitten kulkee mukana 🙂 Voi ihanaa, sinäkin pääset kohta lämpimään, ei oo pitkä aika enää!

  1. Kiitos Tia! Vau, varmasti mahtavaa suunnitella omaa mallistoa! Mukava kun jätit kommenttia ja blogiosoitteesi, tulen vierailulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *