Villiintynyt saniainen

89.jpg

Katsokaapa tuota kasvia joka roikkuu yl√∂salaisin! ūüėÄ Saniainen on kasvanut aivan √§lytt√∂m√§sti siit√§ kun sen Sky Planter-ruukkuun istutin. Kokeilin muistaakseni viitt√§ eri kasvia ruukkuun ja ne eiv√§t menestyneet ruukussa. Mutta t√§m√§ saniainen senkun kasvaa ja kasvaa. Kohta oksat roikkuu jo kahvinkeittimess√§ (tai roikkuu jo), joten pakko siirt√§√§ piakkoin jonnekin muualle tai napsaista oksia lyhyemm√§ksi.¬†

Sen olen huomannut että kun ruukku on täynnä vettä, niin silloin kasvi voi hyvin. Joskus unohdan täyttää ruukun vedellä ja sen kyllä huomaa kun saniainen alkaa nuupahtamaan, mutta hyvin on aina virkistynyt kun vettä on lisätty. Samanlaisia ruukkuja olen miettinyt ensi kesäksi katetulle terassille, niihin voisi istuttaa yrttejä kasvamaan. Kolme ruukkua eri korkeuksilla voisi näyttää tosi kivalta!

 

87.jpg

 

88.jpg

Mukavaa alkanutta viikkoa!

6 kommenttia “Villiintynyt saniainen

  1. Ompas hauskann√§k√∂inen, kun roikkuu tuolla lailla alasp√§in ūüôā Mist√§s tuollaisia ruukkuja l√∂ytyy?

    1. Ruukun olen saanut joskus blogiyhteistyönä Paloranta-verkkokaupasta jota ei enää ole, mutta ainakin Finnish Design Shop myy Sky planter-ruukkuja.

  2. On kyll√§ komean n√§k√∂inen! Saniainen tykk√§√§ roikkua p√§√§ alasp√§in ūüôā

    1. Se on n√§k√∂j√§√§n ainut kasvi joka mun hoidossa el√§√§ p√§√§ alasp√§in ūüėÄ Saa n√§hd√§ miten yrtit ensi kes√§n√§ tykk√§√§ tuossa ruukussa kasvaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *