Sisustustrendit vuonna 2015

 

nimet%C3%B6n7.jpg

 

nimet%C3%B6n5.jpg

Löysin mielenkiintoisen artikkelin jossa sisustusarkkitehdit ja -suunnittelijat kertoivat tämän vuoden sisustustrendeistä. Itse en sisusta trendien mukaan, vaan mistä pidän ja uskon että aika moni meistä tekee samoin 🙂 Silti trendeistä on mukava lukea ja ehkäpä napata jotain kivoja ideoitakin mukaan.

nimet%C3%B6n6.jpg

 

nimet%C3%B6n.jpg

 

nimet%C3%B6n3.jpg

 

nimet%C3%B6n4.jpg

Kun vuoden 2015 trendejä lueskelin niin sieltä löytyi paljon tuttua, mutta myös pari yllätystäkin. Yksi niistä oli SININEN väri. Oumaigaad, mun nuoruusvuosieni lempiväri.. Väri jota ripottelin joka paikkaan ja voitte uskoa ettei kuulu enää ihan lemppareihini.. suurimman osan sinisistä tavaroista myin pois kyllästymisen myötä. Uskotteko jos kerron että mulla oli siniset verhotkin? Muutamat siniset kipot löytyvät edelleen kaapista. 

Sisustustrendeissä näkyvät mm. luonnonmateriaalit, valkoiset seinäpinnat, sininen väri, pastellinsävyt, metallivärit, harmaat puunsävyt mm. kelohonka (rakastan), viherkasvit, mattapinnat, teollisuus; rouheus ja metalli, etniset yksityiskohdat ja erilaisten muotojen ja materiaalien yhdistäminen.

Nyökyttelin tekstiä lukiessani moneen kertaan 🙂 ainakin luonnonmateriaalien, valkoisten seinäpintojen, metallin ja rouheuden, harmaan puunsävyn, viherkasvien ja etnisten yksityiskohtien kohdalla. Ja erilaisten muotojen ja materiaalien yhdistäminen, sitä meiltä löytyy. Että jotain trendikästä meilläkin tänä vuonna 😉 Niin ja ne siniset kipot 😀 mutta vahvasti uskon että pysyvät edelleen siellä kaapin perukoilla.

En kuitenkaan sano ettei enää koskaan.. pieni ripaus sinistä voisi ehkä ollakin ihan ok, mutta vielä en siniselle lämpene 🙂

Lämpenetkö sinä?

nimet%C3%B6n8.jpg

 

nimet%C3%B6n9.jpg

Täältä voi lukea jutusta enemmän. Kuvat lainattu tinekhome blogista. Viimeinen kuva lainattu täältä.

 

Leppoisaa loppiaisiltaa!

 

4 kommenttia “Sisustustrendit vuonna 2015

 1. Minäkään en sisusta trendien mukaan, vaan nimenomaan siten, kuinka oma silmäni sen näkee parhaimmaksi. Tottakai erilaisia tyylejä tulee bongattua esimerkiksi ystävien kotoa tai nettiä selaillessa, mutta minun makuni on hyvin klassinen, ja sinne eksyy vain harvoin mitään satunnaisia trendituulahduksia. Muutenkin valkoinen on se päävärini, josta en varmaan koskaan tule luopumaan. Sisustusvärinä sininen saattaisi alkaa kyllästyttämään todella nopeasti!

  1. Moikka Nina Janika! Juurikin näin, jokainen sisustaa omaa kotiaan sellaiseksi mistä tykkää ja muita tyylejä ja värejä ihaillaan sitten toisten kodeissa 🙂 Valkoinen on meidänkin kodissa päävärinä ja uskon että valkoiseen ei voi kyllästyä koskaan. Siniseen kyllästyin nopeasti ja sitä oli meillä silloin ihan liikaa, pieninä ripauksina olisi ollut parempi.

 2. Hih hah, juuri paljastin tämän päivän postauksessani, että ensikodissani oli vaaleansinisten seinien lisäksi siniset verhot ja matot, unohtamatta sinisiä astioita 😀 Pitkään oli totaali kyllästyminen siniseen, mutta nyt se taas kelpaa pikkuripauksina 🙂

  1. Heh, no sulla on ollu seinätkin siniset 🙂 mä mietin et siniset seinät siitä olis vielä puuttunu, meidän sisustuksesta siis ku kaikki muu oli sinistä 😀 mutta kerran maalasin kirkkaanpunaisella yhden tilan..apua.<br />
   <br />
   Vaaleansininen on kuitenkin paremmin siedettävissä isommilla pinnoilla kuin tummansininen 😀 meillä oli kaikki tummansinistä, samanväristä kuin tuossa alimmassa kuvassa ja sinisiä koriste-esineitä ja maljakoita oli hyllyt täynnä..huh huh kun mietinkin.. Ihan kamalaa! Saa nähdä näkyykö meillä enää koskaan sinistä, taisin saada joitain traumoja siitä 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *