Tauluhyllylle täytettä

20.jpg

Olen etsinyt sopivaa julistetta tv-tason päälle taulyhyllyyn. Raamitkin löytyy, vain kuva puuttuu. Googlen kautta yritin etsiä jos eksyisin jonkun nettikaupan sivuille, missä olisi hyviä vaihtoehtoja. En halua mietelause- tai kirjainjulisteita vaan jotain muuta, ehkäpä kasvokuvan. Kuva, mikä on kiinnostava, salaperäinen ja yksinkertainen. Ei liikaa värikkyyttä vaan juliste saisi olla mustavalkoinen tai sävyt maanläheisiä.

21.jpg

 

nimet%C3%B6n1.jpg

Kuva lainattu fotografiska.eu

Juliste tulisi tuon kuviollisen mustavalkoisen taulun tilalle. Muutaman ehdokkaan olen löytänyt mm. kuvaaja Paolo Roversin taidonnäytteet Natalia Vodianovasta. Aivan huikea yllä oleva kuva. Bongasin julisteen ekaa kertaa Casa Mimistä. Jotain tällaista haen, osaisitko neuvoa mistä voisin löytää samankaltaisia kuvia? Keväistä viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *