Ostoslistalla..

Ihan mahtavaa! Nyt näyttää siltä että pääsemme huomenna lähtemään matkaan. Tytöllä ei ole tänään ollut kuumetta ollenkaan. Lääkärissä käytiin ja saatiin lupa lähteä, kaikki lääkkeet vaan mukaan jos niitä sattuu vielä tarvitsemaan. Toinen ollut tänään niin iloisena kun tietää että matkaa ei peruta <3 Lupasin jotain kivaa ja hieman matkarahaa lapsille, esikoinen oli niin reippaana lääkärissä kun pistettiin. Tytöllä oli muistissa viime kerta kun otettiin verikokeita. Silloin hän meinasi pyörtyä verikokeiden oton jälkeen, just sain kiinni kun kasvot kalpenivat ja jalat lähti alta :/ Toisilla jo piikin näkeminen heikottaa ja meillä ainakin tyttö jännittää jo etukäteen jos tietää että pistetään. Mutta nyt on verikokeet muisto vain ja innolla odotetaan huomista reissua!

Matkalaukut on pakattuna ja koti siivottu, mukava tulla sitten matkan jälkeen puhtaaseen kotiin. Olen tässä tehnyt ostoslistaa, en Tallinnan puolelle vaan Ikeaan. Tallinnasta tehdään sitten vain niitä heräteostoksia 😉 Oletteko tutustuneet Ikean Nipprig sarjaan? Aivan ihania tuotteita ja alla olevat lähtevät ehkäpä kaikki mukaan. Kunhan pääsen paikan päälle näitä hypistelemään, matkalla pyörähdetään siis Ikeassakin. Ja terassille pari vihreää puksipuuta ruukkuihin. Myös tyynynpäällisiä tarvitsisin sohvaryhmälle pari kappaletta. Saa nähdä löytäisinkö ne Tallinnan puolelta, ei kyllä mitään hajua missä siellä sisustusliikkeet sijaitsee.

nimet%C3%B6n.jpgnimet%C3%B6n4.jpgnimet%C3%B6n1.jpg

Kuvakollaasin kuvat lainattu www.ikea.com

Toivottelen teille kaikille jo nyt kivaa huomista helatorstaita ja viikonloppuja teille, joilla on pidennetty viikonloppu kuten meillä! Nautitaan, kohtahan ne kesälomatkin jo lähenee 🙂 

6 kommenttia “Ostoslistalla..

 1. Aivan mahtavaa, että pääsette reissuun! Lyhytkin pyrähdys johonkin muualle lataa akkuja aivan eri tavalla kuin vain kotona vietetty aika :). Siispä oikein antoisaa ja mukavaa Tallinan matkaa teille 🙂 !

  1. Tätä on kyllä odotettu ja tekee todella hyvää meille kaikille pitkän sairasteluputken jälkeen. Kiitos ihana Tiia &hearts;

 2. Nippriggejä en oikein ehtinyt Ikeassa hypistelemään kun oli niin kiireinen reissu viimeksi. Mutta hyvältä näyttävät, tulee niin kesäinen fiilis tuosta kollaasista!<br />
  <br />
  Oikein mukavaa reissua teille &hearts; Toivotaan hyviä kelejä!

  1. Jos nuo ovat yhtä ihania kuin kuvissa niin otan matkaan kaikki! 😀 kerron sitten täällä olivatko hyviä.<br />
   <br />
   Kiitos paljon &hearts; Vesisadetta on luvattu Tallinnaankin mutta jospa se aurinko pilkahtais jossain välissä 🙂

 3. Kiitos tästä kivasta vinkistä ja oikein onnistunutta reissua! ♡

  1. Nämä on kyllä kivoja terassille tai parvekkeelle. Kiitos Eija &hearts; toivotaan että pysytään reissussakin terveenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *