DIY- Musta sohva!

DSC_4557%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4541%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4571%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Aurinkoista lauantaita! Täällä on jatkettu ahkerointia pihalla kasvihuoneen teon jälkeen. Kiitoksia muuten paljon ihanista kommenteista kasvihuoneeseen liittyen, kiva että tykkäsitte! Ohjettakin kysyttiin kasvihuoneeseen, otan mittoja siitä ylös ja kirjoitan tänne blogiin ylös, eihän me miehen kanssa hoksattu ottaa edes välitilannekuvia.

Niin mitäs muuta me ollaan touhuttu. Terassin laajennus on loppusuoralla (vielä puuttuu reunalaudat) ja puuliiteri tehty, vain maalikerrosta vailla. Uusin projekti tuli vähän yllättäin kun saimme muutamalla eurolla kasan kuormalavoja pihalle. Jotain niistä oli keksittävä ja grillipaikan terassin laajennuksen myötä tarvittiin lisää istumatilaa, joten niistä tehtiin musta sohva. Siitä tuli aika magee.

Sohva on iso, 2,4m pitkä ja muistaakseni metrin leveä, mahtuu vaikka nukkumaan 😀 testattu on, otin eilen päikkärit sohvalla viltin alla. Patjoista teen vielä jonkunlaiset pehmusteet tuohon ja iso kasa tyynyjä nojaksi, sitten sohva on valmis. Taas yksi edullinen DIY, maalithan tuossa vaan maksoi, ostin heti 9L maalipurkin niin saan sillä maalattua uuden puuliiterinkin. Liiteristä tulikin vähän modernimpi versio, vain pyöreä ikkuna enää puuttuu 🙂 Mitäs te ootte touhuilleet? Joko on kesäfiilistä tai jopa kesäloma? Täällä ollaan jo ihan kesäfiiliksissä, odotellaan että isikin pääsee lomalle ja sitten startataan auton keula kohti pohjoista 🙂

8 kommenttia “DIY- Musta sohva!

 1. Hieno sohva! Pitikö jotenkin hioa ensin pintaa ja pohjamaalasitteko ensin vai suoraan mustalla maalilla?

  1. Kiitos! Mustaa maalia vain pensselillä pintaan, kuormalavat olivat uusia väristä päätellen joten niille ei tarvinnut tehdä mitään. Jos olisi halunnut sileämmän pinnan niin sitten olisi pitänyt hioa, mutta meillä tulee tuohon joko matto tai patja päälle niin karheus ei haittaa 🙂

 2. Ihana sohva! Tuo keskimmäinen kuva on muuten aivan valtavan kaunis, tulppaanit, koivupöllit ja kaikki ♥

  1. Kaunis kiitos &hearts; Tulppaanit ovat nyt kauneimmillaan ja odottelen että pionit kukkisivat. Eilen saatiin terassi valmiiksi, periksi ei annettu vaikka vettä satoi, nyt on reunalaudatkin paikoillaan 🙂 <br />
   <br />
   Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne!

 3. Todella kiva! Ja terassin laajennus, purje ja kaikki näyttää niin hyvältä! Mihinkäs asti sitä oikein ollaan menossa? Onko Oulussa pysähdystä? 🙂

  1. Kiitos paljon! Nyt mahtuu isommallakin porukalla grillaamaan ja riittää istumapaikkoja 🙂 <br />
   <br />
   Vielä en tiedä mihin suuntaan ollaan menossa, itse haluaisin käydä Lapissa mutta mies ei innostunut ajatuksesta 😀 Lapsia olisi kiva käyttää jossain eläinpuistossa, Ähtäri vois olla kiva. Eiköhän me Oulussakin keretä kesällä käymään! Yksi Helsingin reissu on myös suunnitteilla.

 4. Hyvältä näyttää – hauska idea rakentaa kuormalavoista sohva :). Tarpeen tullen niistähän on helppo rakentaa myös vaikkapa sohvaa hieman pienempi &quot;löhötuoli&quot;. Ja koko terassi näyttää tosi kivalta &hearts;.

  1. Monenlaista sohvaa olen nähnytkin kuormalavoista. Löhötuolitkin olisi kivat, meiltä jo sellaiset löytyy, mies joskus rakentanut laudasta omat versiot 🙂 Kiitos paljon &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *