Juhannusaaton suunnitelmia

DSC_4714%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Tänään on leikattu nurmikko, siivottu ja käyty ruokaostoksilla, (mikä ruuhka!) mutta nyt on kaappi täynnä grilliherkkuja. Huomenna juhannusaattona sitten grillaillaan vähän isommalla porukalla hyvää lihaa, täytettyjä paprikoita ja nyyttejä joihin laitan bataattia, herkkusieniä, uusia perunoita, kesäkurpitsaa, sipulia, aurajuustoa, vuorisuolaa, mustapippuria ja hunajaa. Ai että on hyvää. Jälkkäriksi ajattelin leipoa herkullisen raparperipiirakan noista oman maan raparpereista. Vaniljajätskin kanssa ihan parasta! Raparperibooliakin olisi kiva testata, kun tuota raparperia ei millään kerkeä kaikkea syömään 😉

Ennen pihasaunaa, paljua ja ruokaa on suunnitelmissa pelailla lasten kanssa pelejä ulkona. Kuulema pesäpallo-ottelukin laitetaan pihalle pystyyn. Huomiseksi olen muuten tilannut aurinkoisen sään! Teille sinne myös! Joko kerroin että olen niin rakastunut tuohon paljuiluun, että sellainen taitaa kohta löytyä meidänkin takapihalta. Sellaiset juhannusuunnitelmat meillä. Nyt kun koti on puhdas saunaa myöten ja pihakin siisti, voi hyvillä mielin aloittaa juhannuksen vieton.

Iloa ja lämmintä mieltä sinun juhannukseen! Nautitaan tästä keskikesän juhlasta <3

7 kommenttia “Juhannusaaton suunnitelmia

 1. Ihanalta kuullostaa juhannus suunnitelmanne.<br />
  Toivotan oikein mukavaa keskikesän juhlaa!<br />
  Sadetta on taidettu luvata, -me vietämme juhannusta miehen kanssa ihan tässä kotona kahden, -uusia perunoita ja lohen loimuttamista!

  1. Teidän juhanussuunnitelmat kuulostaa myös oikein kivalta! Nam, loimutettua lohta, minun herkkua. Mukavaa juhannuksen jatkoa sinne! Vettä sataa mutta tähän on jo totuttu kun joka päivä tulee vettä taivaan täydeltä 🙂

  1. Kiitos Irina! Hauskaa oli eilen, istuttiin yömyöhään terassilla. Mukavaa juhannuksen jatkoa sinulle!

 2. Ihanalta kuulostaa teidän juhannussuunnitelmat! Kivaa juhannusta &hearts;

  1. Kiitos Johanna! Toivotaan että tänään saataisiin nauttia auringostakin 🙂 Ihanaa juhannuksen jatkoa sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *