Uutukaiset valaisimet <3

DSC_6008%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_6001%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_6011%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Uudet valaisimet olivat hankintalistalla keittiön yläkaapistojen päälle. Eikö oo aika kivat? Kurkivalot kuumilla halogeenipolttimoilla laitoin ilomielin vaihtoon kun löysin tilalle valkoiset valaisimet. Ovat yksinkertaiset, mutta täynnä kuitenkin pieniä kivoja yksityiskohtia kiinnityksineen. Messinkiä, kromia, valkoista ja mustaa, I like! Onneksi meiltä löytyy kaapistojen päältä myös pistorasiat jotka on kytketty valokatkaisimeen, muuten joutuisi ylhäältä sammuttaa valot jos niitä ei olisi 🙂 Nyt voi kätevästi sammuttaa valot valokatkaisimesta. Myös johdossa on katkaisin, taisivat olla alunperin tarkoitettu seinävalaisimiksi. Yksi pieni juttu jonka haluaisin keittiössä uudistaa on tuo välitilassa oleva tapetti. Ihan pelkkää valkoista maalia tilalle, kiitos 🙂 Josko sen syksyn tullen ottaisi työn alle.

Päätimme perheen kanssa ettei anneta vesisateiden häiritä lomaa vaan nautitaan kesästä. Ulkona tulee vietettyä paljon aikaa ja kun jotain positiivista näistä sateista haetaan, niin ainakin puut ja pensaat ovat kasvaneet aivan älyttömästi tänä kesänä. Kasvavat ihan silmissä! Ja nurmikko myös kukoistaa pihalla. Kaksi kertaa viikossa saa leikata nurmikon ja nurmikonleikkuupäiviksi valitsen aina lepopäivän salilta 😉 kunnon hyötyliikuntaa treenittöminä päivinä. Ihanaa kun on vasta maanantai, tällä viikolla olisi tarkoitus myös käydä jossain lomailemassa. Saa nähdä mihin kuski vie 😉 Leppoisaa päivän jatkoa!

2 kommenttia “Uutukaiset valaisimet <3

  1. Voi, miten ihanat! 🙂 Tosi kauniit valaisimet ja johdon väritys kiinnitti heti huomioni 🙂

    1. Minäkin ihastuin näihin heti, paljon kivoja yksityiskohtia ja valaisee tosi kauniisti työtason keittiössä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *