Jos harmaata lisättäisiin

DSC_8600%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_8606%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_8581%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Taisin juuri edellisessä postauksessa mainita etten ole pitkään aikaan ostanut kukkia kotiin. Asia korjattu (vai voiko tuota kukaksi kutsua?). Aina meiltä on löytynyt mustan ja valkoisen lisäksi myös muita värejä. Nyt teki mieli laittaa hieman harmaata väriä lipaston päälle. Vihdoin löysin kummituspensaan isommassa koossa. Etsiskellyt olen joka paikasta ja Prismassa tuli vastaan tällainen spiraalinmuotoinen yksilö. Kaikki erikoiset puut ja puskat iskee minuun, joten mukaanhan se lähti 🙂 Harmaita kynttilöitäkin bongasin kynttilälaatikosta. Olen yrittänyt poltella loppuun noita kynttilävarastoja. Ennen kuin edelliset on poltettu, uusia en osta. On muuten tullut nautittua illoista kynttilänvalossa joka ilta. Arki-iltoinakin sytytän kynttilöitä pitkin olohuonetta. Jotain lämmikettä kun takkaa on kielletty käyttämästä joka päivä 😀

Eilen vieraat ihmettelivät että miten meillä on niin kuuma? Ei minusta ollenkaan. Sinä päivänä en ollut edes lämmittänyt takkaa ja itse olin villasukat jalassa sekä villatakki päällä. Mies aina muistaa mainita että täällä on ihan liian kuuma, mutta onhan se nyt kivempi olla lämpimässä kuin kylmässä, eikö 🙂 Eli kyllä tää vaimoke sytyttää tulet takkaan tänäkin iltana.

Ei muutakuin rentouttavaa lauantaita sinnekin! Ja hei, minusta tuo pensas on ainakin kaunis! Sain nimittäin erikoisia katseita muilta perheenjäseniltä kun tulin paketin kanssa kotiin ja otin puskan paketista 😀

 

6 kommenttia “Jos harmaata lisättäisiin

    1. Kiitos! Toivotaan että minun käsittelyssä pensas myös pysyy hengissä 🙂 Mukavaa sunnuntaita!

  1. Kivan erilainen!!! 😉 Täälläkin silmät osuu nyt harmaaseen, kun kaupoissa liikkuu. 🙂

    1. Harmaa on hyvä väri näin syksyyn ja pimeään, tulevaan talveen. Talvella sitä ei osaa kirkkaita värejä katsella, keväällä sitten taas tekee mieli laittaa jotain räväkämpää 🙂 Kivaa iltaa sinne ♥

  2. Ihana kasvi, iskee kovasti tännekin puolen ruutua! Värikin on tosi hyvä 🙂

    1. Eka kerran näin tuon muotoisen kummituspensaan, yleensä ne on ollu tosi pieniä ja harvoja. Voi kun tämä vaan säilyisi hengissä talven yli!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *