Ei niin tyypillinen verhoratkaisu

DSC_9424%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9429%20%E2%80%93%20kopio%20%282%29.j

Moi moi! Aloitetaan keskiviikkoaamu verhopohdinnalla ūüôā Vaihteletteko te verhoja usein vai onko ikkunassa aina samat verhot? Vai menn√§√§nk√∂ ilman verhoja? Olen pit√§nyt olohuoneessa ikkunoiden molemmin puolin verhoja. Olen kokeillut my√∂s olla ilman verhoja jonkun aikaa. Halusin kuitenkin olkkariin verhot, mutta laitoin ne vain toiselle puolen ja laitoin kaksi verhoa vierekk√§in antamaan enemm√§n muhkeutta. Otin tangot kokonaan pois ja lyhensin toista verhotankoa verhoille sopivaksi. Pakkeloin my√∂s ylim√§√§r√§iset rei√§t umpeen. Olen ratkaisuun tyytyv√§inen ja ikkunasein√§ on ilmavamman n√§k√∂inen ilman raskaita verhotankoja. Myin Tori.fiss√§ kaikki v√§rikk√§√§t verhot pois, kun tulin siihen lopputulokseen ett√§ kyll√§styn kaikkiin muihin paitsi valkoisiin, joten valkoisilla menn√§√§n t√§st√§ eteenp√§in kes√§t ja talvet ūüôā

Istun t√§ll√§ hetkell√§ v√§nk√§rin paikalla matkalla kohti loman viettoa ja matka on piiitk√§ ūüôā Ajattelin kuluttaa aikaa autossa musiikkia kuuntelemalla ja blogeja lukemalla. Oletteko muuten testanneet tuota blogit.fi palvelua (l√∂ytyy sivupalkista)? Sielt√§ l√∂ysin uusia kivoja blogeja kun painoin sisustus-kategoriaa. Valtava m√§√§r√§ erilaisia blogeja! Taidan ottaa pienet nokosetkin, kun l√§hdettiin aamulla varhain ajelemaan. Perill√§ meit√§ odottaa l√§mmin vesi kylpyl√§ss√§, keilarata ja ravintolan hyv√§ ruoka. Ihana kun saa vain olla, ei tarvitse siivota, kokata tai j√§rjestell√§ tavaroita. Otan loman niin rennosti kuin osaan ūüėČ Salikamppeet pakkasin kuitenkin mukaan kun huomasin ett√§ hotellissa on kuntosali.¬†Kivaa loppuviikkoa teille ja mukavaa syyslomaa sit√§ viett√§ville!

 

J / white & black - -

6 kommenttia “Ei niin tyypillinen verhoratkaisu

 1. Tyylikäs ratkaisu!<br />
  Minulla on nyt muutaman p√§iv√§n ollut verho &quot;ongelma&quot;‚ėļ -ja mietinkin jossakin vaiheessa kysell√§ blogissani josko jollakin olisi jotakin ideaa tai vinkki√§.<br />
  Oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaa, -nauttikaa!

  1. Lukijoilta tulee varmasti hyviä vinkkejä verhoprobleemaan. Kiitoksia, täällä nautitaan täysillä &hearts; Ihana paikka.

 2. Hyvännäköinen ratkaisu! Minäkin otin meidän olohuoneesta toisesta reunasta verhon pois, jotta verhotangossa roikkuva valosarja tulee paremmin esiin <a rel="external nofollow" href="http://www.maailmanparaspaikka.fi/2015/10/valosarja-verhon-tilalla.html&quot; target="_blank">http://www.maailmanparaspaikka.fi/2015/10/valosarja-verhon-tilalla.html</a><br />
  <br />
  Ja valkoiset verhot ne on t√§√§ll√§kin ehdottomat (paitsi leffahuoneessa on pimennyssyist√§ mustat). V√§lill√§ sit√§ aina koittaa v√§rillisi√§, mutta nyt on valkoiset roikkuneet ikkunoissa useamman vuoden ūüôā

  1. Kiitos :)<br />
   Valkoisiin ei taida kyll√§sty√§ koskaan! Hyv√§nn√§k√∂inen sinunkin ratkaisu, pallovalosarja on ihana n√§in syksyisin ja talvisin. Minulla on pallovalosarja kes√§ll√§kin ikkunassa ūüôā

 3. T√§√§ll√§kin olohuoneessa vain yksi verho, enk√§ ole viel√§ ainakaan kaivannut paria sille. ūüôā Hyv√§√§ lomaa! Itse tulin just kahden viikon lomalta New Yorkista. ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *