Kaksi vuotta vanha banneri

kuva1%20%E2%80%93%20kopio%20%E2%80%93%20

 

Uudistettu, raikkaampi ulkoasu blogissa on valmis. Olen pitkään miettinyt uutta fonttia banneriin ja millaisen bannerin haluan blogiini, vihdoin aamulla ehdin tekemään uuden. Olihan se entinen jo todella vanha, muutoksia sisustuksessakin oli kuvien oton jälkeen tapahtunut paljon, joten oli jo aikakin! Fontti oli hakusessa, tämä löytämäni oli jokin uusi versio ja fontin nähtyäni tiesin heti että tää se tulee olemaan. Kokeilin ensin kuvatonta banneria pelkällä blogin nimellä, mutta päädyin kuitenkin myös muutamaan kuvaan. Se on minusta parempi kuvilla. Ei mikään ammattilaisen tekemä mutta itse olen aika tyytyväinen tekeleeseeni. Vielä jotain pientä kaipaisin tuohon, mutta tällä porskutetaan siihen asti että keksin mitä se pieni on 🙂 Jospa ei kuitenkaan ihan kahta vuotta mentäis eteenpäin nykyisellä. Välillä sitä kaipaa uudistusta, tuo vaan nyt jäi jostain syystä aiemmin tekemättä. 

Täällä aloitetaan leipomispuuhat ihan just nyt. Isänpäiväksi en leiponut mitään, koska tiesin että kahdessa paikassa saadaan täytekakkua ja hyvää ruokaa (erinomaista ruokaa olikin), joten nyt ajateltiin lasten kanssa leipoa jotain suolaista. Ensimmäiset joulutortutkin maisteltiin, joka vuosi ne on yhtä hyviä. Ostin muuten itselleni kirjan (!) Huutomerkki siksi, koska en lue kirjoja, mutta tämä olikin täynnä raakaherkkujen kuvia. Joku päivä siis testiin Karita Tykän reseptit. Nyt keittiöön ja kädet taikinaan! Moi!

 

 

J / white & black - -

4 kommenttia “Kaksi vuotta vanha banneri

 1. On tosi tyylikkään näköinen!<br />
  Minä olen myös muutamana päivänä suunnitellut jotakin leipmusta, mutta nyt on aika mennyt ommellessa.<br />
  Minullakin on muutama raakaruoka kirja joista yksi on Karita Tykän Hyvää Huomenta kirja.<br />
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  1. Kiitoksia! Jotain tuo vielä kaipais, mutten ole vielä keksinyt mitä. <br />
   <br />
   Me tehtiin eilen munakasrullia, salami-valkosipulitäytteellä, kyllä oli hyviä.<br />
   Pitääpä kurkata tuo mainitsemasi kirja netistä, tuosta en ollut kuullutkaan, kiitos vinkistä.<br />
   <br />
   Mukavaa viikkoa &hearts;

  1. Kiitos Satu! Se on totta, uudistus olisi pitänyt tehdä jo ajat sitten ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *