Perjantaifiiliksissä

DSC_0147%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0170%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0156%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Jeee! Täällä alkoi juuri satamaan lunta. Perheen pienimmät ovat yhtä innoissaan! Ei mennyt kuin viisi minsaa ja kaikki olivat pihalla tekemässä lumienkeleitä ja palloja. Pukeminen on etenkin pojalla aika haastavaa, mutta nyt meni kyllä vaatteet niin pikapikaa päälle että mua oikeen nauratti. Luntahan ei maassa vielä ole kuin ihan pieni kerros, olisko sentin verran 🙂 Toiset ihan onnessaan yrittävät saada lunta sen verran lapasiin että saisivat lumipallon tehdyksi 🙂

Se fiilis kun sataa ensilumi <3 Jos ei vielä ole joulumieltä ollut niin ainakin tässä vaiheessa se viimeistään tulee. Toivon että illan aikana saadaan vielä lisää lunta että päästään tekemään koko porukalla lumiukot porkkananenineen pihalle, kuten lapsille lupasin jos lunta tulee paljon. Sitä ennen nautitaan sisällä tuoreista sämpylöistä ja fiilistellään tulevaa viikonloppua takan äärellä. Ei mitään erityistä tiedossa, vain kotona oloa ja synttärijuhlat mummulassa. Niistä on meidän viikonloppu tehty. Unohdin glögiä ostaa viikonlopuksi ja sitä pitää vielä hakea ennen saunan lämmitystä kun on muutakin asiaa kaupungille. Juotiin muuten ekat glögit viime viikonloppuna naapureiden paljussa ja voi vitsit että se oli hyvää ulkoilmassa. Ja hei, illalla tulee vuoden viimeinen Posse, ehdottomasti silloin ollaan telkkarin ääressä 🙂 Hyvää ja toivottavasti lumirikasta viikonloppua!

J / white & black - -

8 kommenttia “Perjantaifiiliksissä

 1. Lunta meillä ei ainakaan vielä ole mutta kynttilä fiilistelyä sitäkin enemmän. Ehkä se lumikin sieltä tulee. Ihanaa viikonloppua &hearts;.

  1. Kynttilöillä saa jo ihanasti fiilistä. Lähetän täältä lumisadetta sinnekin. Just herättiin ja täällä on täystalvi! Mukavaa viikonloppua teille &hearts;

 2. Kauniita kuvia! Illalla satoi meillä vasta maahan pysyvämpi lumi, päivällä se tuli vetenä tai suli heti maahan osuttuaan. Sitä oli kyllä kiva fiilistellä ikkunassa 🙂 Oikein mukavaa viikonloppua!

  1. Kiitos Lemmi! Lunta on odotettu tähän pimeään ja sateiseen alkutalveen ja päivätkin on heti paljon valoisampia kun tuli lunta, tänne jäi lumi maahan ainakin näillä näkymin 🙂 Lapset kävivät jo hiihtämässäkin ja lumityöt oli edessä kun kauppareissulta saavuttiin kotiin. Toivotaan että teillekin saadaan pian valkoinen maa. Kivaa viikonlopun jatkoa &hearts;

  1. Kiitos Syhi! <br />
   Minä meinasin jo lähteä Lappiin kun näin miten ihanan valkoista siellä oli viikko sitten 🙂 onneksi saatiin lunta tänne meillekin. Jospa sinnekin tulisi lumi pian, eikö se luvannut koko Suomeen lunta?<br />
   <br />
   Kiitos haasteesta, jäin heti miettimään mikä mun lemppariastia on, apua onkohan mulla sellaista?!

 3. Kaunis tuo valkoinen poro. Onko mistä hankittu? Kimalleporoja olen nähnyt, mutta valkoisia en missään.

  1. Moikka Pia, <br />
   Tämä on House Doctorin peura, googlettamalla löytyi ainakin Seita Shop joka myy näitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *