Aamuinen yllätys

DSC_0258%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0266%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0184%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0232%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0199%20%E2%80%93%20kopio.jpg

En olisi uskonut että näin pian saadaan täystalvi meille yhden yön aikana. Yllätys oli kyllä melkoinen kun eilen aamulla herättiin. Puoli kahdeksalta oli jo lapsilla ulkovaatteet päällä ja pienin hiihti kovaa vauhtia pihalla. Harjoittelu tekee mestarin, ei lannistuttu kaatumisista, aina noustiin ylös ja eikun uudestaan harjoittelemaan hymyssä suin. Lasten riemua on ihana katsoa kun juoksevat pitkin pihaa ja tekevät lumienkeleitä lumeen. Enpä ole muuten minäkään ennen ollut näin innoissani lumitöistä 😀 Ilomielin lähdin tekemään lumityöt heti aamusta. Edellisiltana sytyttämäni kynttilät paloivat vielä lyhdyissä, niiden valossa oli ihana tehdä lumityöt, tuli joulu mieleen samantien. Pihalta löytyy vaikka milllaista rakennelmaa, on lumilinnaa, luolia ja salakäytäviä. Meidän lumiukkoperhekin oli takapihalle tehty pituusjärjestyksessä 🙂 Joko teille on satanut ensilumi? Toivoisin niin kovasti että ensilumi jäisi maahan, on tuota kyllä niin paljon että en usko sen sulavan kovin nopeaan jos plussan puolelle menee. Nyt tämä perhe lähtee synttäreille mummulaan ja sen jälkeen pienelle joulufiilistelykierrokselle kauppoihin. Tunnelmallista sunnuntaita!

J / white & black - -

4 kommenttia “Aamuinen yllätys

 1. Ihania kuvia!<br />
  Teillä on ihan täystalvi!<br />
  Meillä ei… -ihan vähän satoi.<br />
  Ja minä kun niin odotan lunta!<br />
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  1. Kiitos Titti :)<br />
   Joo täällä voi hiihtää ja joku ajeli jo moottorikelkalla eilen 😀 Toivotaan lunta sinnekin piakkoin &hearts; Mukavaa alkanutta viikkoa!

 2. Ihania kuvia ja voi miten paljon lunta siellä onkaan ❤️ Ihania joulun odotospäiiä teille päin ❤️

  1. Kiitos &hearts; Säätiedotus lupasi keskiviikkona vesisateita melkein koko maahan, toivon ettei kaikki lumet kerkeäisi sulamaan pois. Kunhan jouluna olisi lunta niin se olis ihanaa. Sinulle myös mukavaa joulun odotusta &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *