DIY- Huovasta ja puusta joulukoriste

DSC_0767%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%

DSC_0781%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Heipat sinne ruudun toiselle puolen! Tässä tulee taas yksi kiva DIY idea jouluksi. Hain Ikeasta puisia koristepalloja ja Jyskistä löysin sopivia huopatähtiä, oli tarkoitus itse askarrella huovasta tähdet mutta kun euron maksoi tähtipussi niin en jaksanutkaan aloittaa leikkaamista ja näpertelyä. Siimaan solmin tähdet ja pallot ja ripustin kattoon roikkumaan, siinäpä ohje yksinkertaisuudessaan! Loput tähdet ja pallot taidan laittaa kuuseen roikkumaan tai sitten teen vielä toisen viirinauhan lastenhuoneeseen. Oi tätä joulun odotusta- ihanaa aikaa <3 Saa koristella kotia jouluiseksi ja kuunnella mielin määrin joululauluja. Voiko ihanampaa olla?

Tänään iltasella käyn tekemässä mummolleni joulusiivot ja laitan sinnekin joulukoristeet esille. Sen jälkeen piparitaikinan tekoon että saadaan huomenna paistella joulun ekat piparit lasten kanssa. Koulun joulujuhla on ensi viikolla ja luulenpa että nenäliinapaketin saa ottaa käsilaukkuun mukaan. Ensimmäinen koulun joulujuhla <3 Tyttö on kovasti kotona harjoitellut lauluja tulevaan esitykseen ja laittanut visusti huoneen oven kiinni ettei äiti mukamas kuule lauluja ennakkoon 😀 Ihania lauluja ja esityksiä on lapsilta tulossa. Nyt pitää vielä miettiä opettajille lahjat, olisiko se jotain itse tehtyä vai kaupasta ostettua? Mukavaa viikon jatkoa, huomenna taas viikonloppu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *