Kokemuksia pellavalakanoista

 

DSC_2500%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

 

Juhlat juhlittu, palataanpa nyt arkisimpiin postauksiin 🙂 Eilen tuntui ihan sunnuntailta, samoiten tänään. Tässä ollaan pyhistä kohta ihan sekaisin, mutta haitanneeko tuo? Minulta pyydettiin aiemmin postausta pellavalakanoista, jotka sain melkein vuosi sitten lahjaksi. Kyseessä siis Hobbyhallin Koodi pellavalakanat. Silloin olin todella tyytyväinen lakanoihin ja kerroinkin siitä heti tuoreeltaan blogissa. Tosi hyvänlaatuiset ja pidän niistä kovasti, mutta yksi iso miinus oli että muutaman käytön jälkeen huomasin että pölyävät tosi paljon. Ihmettelin kun makkarin mustat yöpöydät olivat aina pölyssä ja sitten jos itsellä sattui lakanoita vaihtaessa olemaan mustat vaatteet päällä, niin hui sitä valkoisen pölyn määrää. Siinä oli teippiharja kovalla käytöllä 😀

Ajattelin että kyllä se siitä käytön myötä vähentyy ja nyt kun olen lakanoita pessyt n. 20 kertaa, pölyn määrä on huomattavasti vähentynyt. Oikeasti meinasin jo yhdessä välissä laittaa lakanat pois ihan astmani takia, mutta onneksi en sitä kuitenkaan tehnyt. Meillä ei ole kuivausrumpua, olisikohan sillä jotenkin vaikutusta asiaan, en tiedä? Kuitenkin tykkään lakanoista kovasti ja eikö sitä sanota että pellava vain paranee pesussa ja vanhetessaan. Onko teillä ollut pellavasta samankaltaisia kokemuksia? Nykyään nämä on mun lempparilakanat, ei liian karheat, talvella lämpöiset ja kesällä hieman viileät, tykkään!

4 kommenttia “Kokemuksia pellavalakanoista

 1. Meillä on ollut puoli vuotta käytössä Annon pellavalakanat Anttilasta ostetut enkä ole huomannut pölyämistä. Meillä ei ole rumpukuivaajaa enkä mankeloi tai silitä niitä. Mutta täytyy tunnustaa etten huomaa niissä paljon eroa tavallisiin lakanoihin verrattuna. Ehkä johtuu siitä, että nukun aina hyvin missä lakanoissa tahansa.

  1. Moikka Yes sir,<br />
   Vuosi sitten kyselinkin blogissa hyvien pellavalakanoiden perään ja Annon lakanoita moni kehui. Mutta muutamalta lukijalta sain myös negatiivisia kokemuksia mm. ompelusaumoista ja lakanoiden värierosta. Kiva kuulla että sinä olet ollut tyytyväinen ostokseen. Nuo Hobbyhallin lakanat ovat myös hyvät kunhan pöly loppuu, se oli alussa ihan kauheaa :D<br />
   <br />
   Mukavaa vuoden alkua ja kiva kun jätit kommenttia!

 2. Olipa kiva lukea tämä postaus, minä kun olen himoinnut pellavalakanoita jo pitkään, mutta vieläkään en ole saanut aikaiseksi ostaa. Ehkäpä tänä vuonna 🙂 Minulla kun on myös astma eikä kuivausrumpua, niin hyvä tietää, että saattavat aluksi pölytä 🙂

  1. Minä myös kauan haaveilin ja vertailin ennen ostopäätöstä. Tai sain ne siis valmistujaislahjaksi 🙂 Täältä postauksestani voi lukea lukijoiden hyviä vinkkejä ja kokemuksia pellavalakanoista: <a rel="external nofollow" href="http://whiteandblack.casablogit.fi/lue/2015/01/mista-hyvat-pellavalakanat&quot; target="_blank">http://whiteandblack.casablogit.fi/lue/2015/01/mista-hyvat-pellavalakanat</a><br />
   Nuo vinkit auttoivat paljon omaa päätöstä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *