HAY:n tuolit

DSC_1773%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1794%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Moi moi! Lumisateista keskiviikkoa! Tässähän pääsee lumitöihin kun lunta tupruttaa aamusta iltaan. Kivaa, pitkästä aikaa. Toinen autokin starttasi joten sehän tietää sitä että pääsen huomenna salille ja kauppaan. Jihuu.

Mulla on pulma 🙂 HAY:n tuoli tuli viime viikolla kotiin ja olen tässä nyt viikon ajan makustellut ja miettinyt tuolin kohtaloa. Tykkään tuolista tosi paljon ja toinen tuoli meillä on ollutkin käytössä jo yli kaksi vuotta. Näiden oli tarkoitus tulla molempien olohuoneeseen vierekkäin, mutta tuoleissa on niin silmiinpistävä väriero että ei näitä ainakaan vierekkäin voi laittaa. Uusin tulokas on väriltään enemmän sinertävän valkoinen. Kuvista tuota eroa ei huomaa niin hyvin kuin luonnossa, mutta tuossa toisessa kuvassa näkyy miten takimmainen tuoli on puhtaamman valkoinen. Odottelen tässä vastausta Finnish Design Shopista että onko tuolien valmistuksessa tapahtunut jotain muutosta tässä parin vuoden aikana. Harmi kun en saanut kuviin taltioitua tuota värieroa, mutta ihan eri valkoisen sävyt tuoleissa on. Jopa mies huomasi eron vaikkei yleensä tällaiset sisustusjutut hirveesti kiinnosta 😀 En millään raaskis laittaa tuolia palautukseen ja mietinkin että voikohan tuolin väri muuttua ajan saatossa?

10 kommenttia “HAY:n tuolit

 1. No voihan ihme! Jotenkin sitä luulisi, että arvokkaissa design-tuotteissa ei olisi laatueroja 🙁

  1. En tiedä muuttaako tuo polypropyeeni sävyä esim. valolle altistuessaan, mutta tuolit on aivan erisävyisiä. Itse en kyllä keksi muuta tai sitten tuotannossa on tapahtunut jotain. Poikakin sano että äiti tuo toinen tuoli on sinisempi 😀

 2. Mä tilasin juuri saman tuolin ja mulle kerrottii Stockalta, että jalkojen väri on muuttunut. Ei kyllä sanottu istuimesta mitääs!

  1. Aijaa, onpa hassua ku noissa taas jalat on aika samanväriset mutta istuinosa erivärinen 😀 Odottelen vielä vastausta säpöön FDS:ltä, viikko sitten laitoin postia..

 3. Harmistus jos on niin iso väriero että sen huomaa, itse olen noissa asioissa niin pilkun viilaaja et jää sitten häiritsemään kyllä 🙁 Tuo ehdottamasi valolle altistuminen tuli itselläkin mieleen, toivottavasti saat vastausta onko väriä muutettu viime aikoina kenties…Mukavaa pakkaspäivää ❤️

  1. Joo mua kanssa häiritsee jos on värieroa ja tosiaan oli tarkoitus ne vierekkäin laittaa. Luonnossa vääriero on huomattava, toinen näyttää likaiselta vaikkei sitä ole. Oon pitänyt tuolista vähän liiankin hyvää huolta 🙂 Odottelen FDS:ltä vastausta ja sit päätän mitä tuolin suhteen teen.<br />
   <br />
   Kiitos! Sinne myös &hearts; täällä -30C,hyrr!

 4. Varmaan melkein mikä tahansa materiaali muuttaa väriään valon vaikutuksesta, mutta muovin ei kyllä luulis olevan niin arka. Puuhan kyllä kellastuu, meillä on eri ikäisiä Artekin 66-tuoleja ja uudet on paljon vaaleampia kuin vanhat. <br />
  <br />
  Höh ja pöh!

  1. Samaa ihmettelen, muovin kohdalla ei luulis noin käyvän. Ja noissa taas puujalat on aika samanväriset vaikka luulis niissä sen värieron olevan jos on. Ei tullut mieleenkään että valkoinen istuinosa olis erivärinen. Tietäiski että jos parin vuoden sisällä muuttuis tuo toinenkin tuoli samanväriseksi mutta eipä sitä varmaan uskalla jäädä ootteleen.

 5. No voi ei! Mietin että olisin itsekin ostanut pari tuolia lisää kun olivat niin hyvässä tarjouksessa, mutta matkakassa tarvitsi nekin rahat, joten jäi sitten hankkimatta. Meillä tuolit ovat myös pari vuotta vanhat (4kpl ruokapöydän tuoleina) mutta ne ovat kyllä juurikin todella valkoiset, jopa siniseen taittavat tietyssä valossa. Ajatuksena kuitenkin on jossain vaiheessa hankkia yksi-kaksi tuolia lisää joten olisi kiva jos postaisit saamastasi vastauksesta. <br />
  Mukavaa viikonloppua!

  1. Moikka Jessica! Harmittaa kun en silloin pari vuotta sitten hoksannut ostaa kahta tuolia, jos olisin tiennyt tuon värieron niin olisin ostanut ne samaan aikaan. Odottelen edelleen FDS:ltä vastausta, laitoin jo toistamiseen sähköpostia kun yli viikko jo mennyt ensimmäisestä viestistä. Kerron sitten miten kävi, onko sävy muuttunut vai mistä on kyse. Varmaan yrityksellekin tympeää jos ihmiset tilailee lisätuoleja ja joutuvat palauttamaan värieron takia.<br />
   <br />
   Mukavaa viikonlopun jatkoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *