Laiska sunnuntaipäivä

DSC_1954%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1962%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Voiko aikuinen koukuttua legoihin? Ette kuule arvaa mitä olen touhunnut 😀 Kyllä, rakentanut legoilla. Aika meni kuin siivillä kun aloin rakentamaan pojan citylegoilla ja sain kolme projektia valmiiksi vii-des-sä tunnissa! Ei ihme että selkä tykkäsi pikkasen huonoa lattialla istuskelun jälkeen. Meillä on valtavasti noita legoja ja sieltä kasasta kun etsit tiettyä osaa, niin se ei ole mikään helppo nakki. Viisaana äitinä ensin lajittelin legot värikasoihin, niin oli helpompi etsiä tuhansien legojen joukosta sitä oikeaa. No nyt on pojan suu hymyssä kun on poliisirekka, poliisihelikopteri ja lentokone valmiina leikkeihin. Välillä kerettiin kuitenkin herkuttelemaan laskiaispullilla. Anoppi oli leiponut pullat valmiiksi, mulle ei jäänyt kuin hillon ja kerman lisäys. Itse tehtyjä laskiaispullia ei kyllä voita yksikään kaupan pulla, vaikka ihan hyviä nekin ovat.

Joskus tällaiset laiskat sunnuntait on ihan parhaita. Olla tekemättä mitään ja makoilla vaikka lattialla rakentamassa legoilla. Kyllä ne pyykkivuoret odottaa huomiseen. Ensi viikolla onkin kiirettä sinne sun tänne, joten tänään voi ottaa rennosti ja hakea vielä yhden pullan keittiöstä. Hyvää laskiaissunnuntaita, herkutellaan!

 

 

2 kommenttia “Laiska sunnuntaipäivä

  1. Ah! Ihanaa! Me kans eilen laiskoteltiin ihan olan takaa ♥

    1. Sunnuntaipäivät on just hyviä laiskotteluun 🙂 Nyt on pojan kaikki citylego-ohjeet rakennettu ja huh huh, olipahan urakka 😀 pääasia että poitsu on riemuissaan, viis äitin selästä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *