DIY- television muutos!

DSC_1988%20%E2%80%93%20kopio%20%E2%80%93

 

DSC_1989-tile%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Siisti vai mitä? Kaikkihan lähti liikkeelle siitä kun halusin tv-tason jalat valkoisiksi ja ostin rullan dc-fixiä. Pitkä rulla (väriltään vastaa korkeakiiltovalkoista) maksoi n. 13e ja kun olin saanut jalat teipattua, mietin että mitäs ihmeen käyttöä keksin lopulle rullalle kun sitä jäi melko paljon yli. Iltahommeliksihan se meni ja sain tv:n valmiiksi juuri ennen kuin mies tuli vuorotöistä kotiin. Mitä veikkaatte huomasiko muutosta?

No tottakai, kyllähän elektroniikkavehkeille tehdyt muutokset huomataan heti 😀 Eri asia jos vaikka uusi tuoli olisi ilmaantunut olohuoneeseen, sitä ei välttämättä heti noteerata. Kova hommahan tuo teippaus oli kun halusin reunoista siistit ja kuplattomat. Mieskin kyllä kehui ja sanoi ettei olisi uskonut että siitä noin hieno ja siisti tulee. Voi lähempääkin tiirailla ja menisi ihan valkoisesta telkkarista. Olen lopputulokseen todella tyytyväinen ja kun en koskaan saanut valkoista tv:tä (siihen aikaan ei edes 50″ myyty valkoisina) vaikka olisin halunnutkin, niin nyt sen sain. Viikon DIY-projekti suoritettu! Soittoa vain tännepäin jos joku muukin haluaa valkoisen tv:n 😉 Ai että, tuumakokokin suureni heti silmissä. Mitäs pidät muutoksesta? Alla ennen-kuva mustasta möhkäleestä.

DSC_7570%20%E2%80%93%20kopio%20%E2%80%93

 

 

11 kommenttia “DIY- television muutos!

 1. Vautsi mikä idea! Eipä ole koskaan tullut mieleen, että telkkarinkin voisi fixata uuteen uskoon :D. Todella onnistunut ja kaunis toteutus :).

  1. Tuo dc-fix on siitä hyvä että se myös lähtee helposti irti eikä jää jälkiä. Kiitos Tiia!

  1. Tästä tuli kyllä hieno 🙂 paljon raikkaampi tuo valkoinen kuin musta.

 2. Wau, hienosti toteutettu! Ihan kuin eri laite olisi.<br />
  Olen itsekin fixannut meidän telkkarin valkoiseksi, mutta en tainnut saada siitä noin siitiä. En jaksanut kääntää muovia reunojen yli, vaan reunat jäivät mustiksi. <br />
  Kiva idea tuo tv-tason jalkojen fixaus myös! Taidan toteuttaa joskus, kuten myös sohvan jalkojen muovituksen.

  1. Se näyttää ihan uudelta valkoiselta! Ai säki oot tuunaillu, onko sulla kuvia blogissa? Kyllä tuossa aikaa meni pari tuntia että sain siitä noin siistin, muutaman kerran revin koko tarran pois ja laitoin uudelleen. Onneksi oli niin hyvälaatuista tarraa että pystyi uudelleen kiinnittämään.

  1. Jes, kiitti! Mä eka kerran kokeilin tota dc-fixiä eikä taatusti jää viimeiseksi kerraksi.

 3. Ihan mieletön muutos! Dc fix on kyllä huippukeksintö 🙂

  1. Kiitos Jossu! Muutos on kyllä melkoinen ja tosi tyytyväinen olen lopputulokseen. Rullaa jäi vieläkin yli, täytyy keksiä sille vielä käyttöä. Edullista tuunausta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *