Onko jo liikaa?

DSC_2065%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2068%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2076%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2074%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2070%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Sisustusvimma on kova, mutta mitään en ole ostanut. Ihastellen katselen kaupoissa kevätuutuuksia, kuten vaaleanpunaisia ja harmaansävyisiä tyynyjä tai uusia upeita mattoja. Olen kuitenkin pitänyt pääni etten osta mitään turhaa, vaan sellaista mille on käyttöä myöhemminkin. Sen sijaan paljon on tullut ostettua vihreää! Taidatte jo arvata? 🙂 Kyllä. Viherkasveja. 

Mietin jo tuossa kuvia räpsiessä että joko meillä on liikaa viherkasveja. Ja tässä ei ole vielä kaikki. Yksi tekokukkakin joukosta löytyy. Taitaa joka huoneesta löytyä ainakin yksi viherkasvi, jos ei meidän makkaria ja lastenhuonetta lasketa mukaan. Edellinen peikonlehti ei oikein tykännyt mun hoidosta ja tällä hetkellä siinä on vain muutama lehti elossa, joten ostin uuden. Kukka meni tällä kertaa altakastelevaan ruukkuun, jospa se tuossa tykkäisi olla paremmin. Ainakin vielä hengissä.

Muistan lapsuudesta kun kotona oli ikkunalaudat täynnä erilaisia kukkia ja lisää löytyi kirjahyllystä ja kukkapöydiltä. Kukkia oli joka puolella. Sitten kun lähdettiin reissuun, oli hommattava talonhoitaja joka kävi kastelemassa kukat ja viemässä postin sisälle 🙂 Vielä kolme vuotta sitten meillä ei tainnut olla yhtään viherkasvia, mutta pikkuhiljaa niitä on ilmestynyt sinne sun tänne. Viime vuonna ihastuin vihreään yhä enemmän ja omasta mielestä tämä on nyt sopiva määrä vai mitä mieltä olet? Joko on liikaa vihreää? Hyvää viikonloppua!

10 kommenttia “Onko jo liikaa?

  1. Hyvä! Näin minäkin ajattelen ettei ole liikaa jos joka huoneessa muutama 🙂

 1. Niin oli muuten meilläkin lapsuudessa 😀 En usko että se sillon edes oli mikään trendi vaan jotenkin kuulu asiaan. Niitä kukkia oli tosiaan joka puolella ja ihan stressi niitä aina kastella. Ja siinä ne vaan nökötti kaikki eri paria vieri vieressä ikkunalaudoilla ja joka hyllyn päällä. Muutama vihreä kasvi on joo kiva piriste 🙂

  1. Moikka Sanna!<br />
   Totta, se taisi kuulua asiaan että ikkunoiden edusta oli täynnä kukkia ja ne oli nimenomaan kukkalautoja joissa kukkia pidettiin. Muistan kun kotona ei nähnyt edes ikkunasta ulos kun kukat tukkivat näkyvyyden 😀 Ja multien vaihto-operaatio oli kanssa yks urakka, huh 🙂 Sitten niitä piti kylppärissä suihkutella kun pölyttyivät.

 2. Ei yhtään liikaa! Varsinkin näin kevään korvilla viherkasvit sopivat hyvin sisustukseen, kun ikkunoista ei näy yhtään vihreää 🙂

  1. Hyvä! Sinäpä sen sanoit, sisälle vihreää kun ulkona näky vaan lumikinoksia 😀 voi järkky mikä määrä tullut lisää lunta ja minä kun luulin että kevät tulee.

 3. Kyllä ne viherkasvit piristää, vaikka itseltäni niitä ei vielä löydykkään. Nyt olen pikkuhiljaa alkanut miettimään tuota peikonlehteä… 🙂

  1. Mulla tuli viherkasveista ähky kun kotona niitä oli niin paljon, mutta nyt olen tykästynyt ja hankkinut omaan kotiin. Ei muuta kuin peikonlehteä ostamaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *