Kevään ensimmäisiä ulkopuuhia

DSC_2610%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%

DSC_2604%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%

Joka puolella on taatusti nautittu ihanasta ja aurinkoisesta säästä tänään? Aurinko tekee kyllä ihmeitä! Tuntuu että saan aikaan paljon enemmän päivän aikana kun tuo mollukka paistaa taivaalla 🙂 Olihan ne ensimmäiset orvokit haettava viikonlopuksi ja tytön kanssa istutettiin kolmeen ruukkuun erivärisiä orvokkeja. Pihalta löytyy kantoja mielin määrin ja ajattelinkin hyödyntää niitä kukkapurkkien alustoina. Olis muuten varmasti kivan näköinen sekin että laittaisi sinne tänne metsän reunaan kukkia kantojen päälle! Taidanpa testata.

Grillauskausi aloitettiin viikonloppuna, nyyttejä ja kunnon pihvejä on ollut ikävä. Mikähän siinä on että nyyttejä tulee tehtyä vain kesällä? Voisihan niitä tehdä muulloinkin, mutta se vaan on kesän herkku, ainakin meillä. Jos teillä on antaa hyviä nyyttivinkkejä niin olisi kiva kuulla mitä nyytteihin laitatte ja kokeilla jotain erilaista? Itse laitan yleensä bataattia, aurajuustoa, valkosipulia, kesäkurpitsaa, oliiviöljyä, suolaa, mustapippuria ja hunajaa. Iltapalaksi lupasinkin grillata lapsille nyyttejä, pientenkin lempparia. Nyt vielä hetkeksi ulos ja sitten Haluatko miljonääriksi-ohjelman pariin. Eilen oli niin kiva ilta ystävien kanssa että ei tullut edes vilkaistua telkkariin päin 🙂 Ihanaa illan jatkoa!

 

 

 

 

J / white & black - -

2 kommenttia “Kevään ensimmäisiä ulkopuuhia

  1. Täälläkin on oltu ihan pihalla ja nyt selkä kiittää 😀 Sain kaikki kukkapenkit siistittyä ja kärräsimme melkein parikymmentä kärryllistä uutta multaa niihin 🙂 Nyytit ovat ihania, täytyykin laittaa ostoslistalle ainekset! Meillä ehdoton nyytin ainesosa on paprika, nam!

    1. Te ootte ollu ahkeria! Ulos kun pääsee touhuamaan niin sitä ei millään malta lopettaa. Voi kun pääsiskin kukkapenkkien kimppuun, ne on vielä ihan lumen peitossa. <br />
      <br />
      Paprikaa pitää seuraavalla kerralla kokeilla nyytteihin, kiitos vinkistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *