Onkohan nämä vanhatkin?

DSC_2650%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2645%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2653%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Kaikki tietävät että tykkään kierrellä kirpputoreja ja tehdä hyviä löytöjä. Nykyään mietin ostoksiani kahdesti että tarvitsenko kyseisen tuotteen vai en, koska en halua kotiin mitään turhaa. Tyynyjen ostoa en voi perustella mitenkään, jokin näissä vain kolahti ja tiskin kautta kotiin. Eli löysin kaksi mustaa tyynynpäällistä, joissa on avainlippu ja teksti Figure. Yritin etsiä tietoa netistä ja ymmärtääkseni nämä ovat joskus olleet Lennolin valikoimassa. Onkohan näin? Nahkan pinta on kulunut ja tyynyt ovat kivan pehmoiset. En osaa sanoa ovatko nämä keinonahkaa vai aitoa. Niin kovasti ne kuitenkin kutsui mua sieltä pöydästä etten voinut jättää ostamatta. 

Toisella kirpparilla oli juuri tullut myyntiin vanha, pyöreä pöytä jossa oli samanlaiset kapeat jalat kuin siinä minun senkissä. Kävelin moneen kertaan pöydän ohi, mutta jätin ostamatta kun meiltä ei sille paikkaa löydy. Se olisi ollut hieno vaikka sohvapöydäksi tai sivupöydäksi, mutta tarvetta ei sellaiselle nyt ole. Mulla on haaveissa että joskus tulevaisuudessa minulla olisi oma pieni sisustuskauppa, jonka sisustaisin vanhoilla kalusteilla ja somistaisin myytävät tuotteet niihin esille. Oi että <3 Tuolta meidän vanhasta rakennuksesta saisi monta upeaa kaappia ja hyllyä, joita voisi käyttää pienessä putiikissa.

No menipä nyt haaveiluksi kun oli tarkoitus puhua vain tyynyistä 😀 Tiedä vaikka joku päivä haaveet toteutuvat ja uusia tulee tilalle. Aina on kiva haaveilla. Nyt otan kuitenkin rennon asennon ja menen muun perheen seuraan tuonne vierashuoneeseen katsomaan telkkaria. Palataan pian taas <3  

2 kommenttia “Onkohan nämä vanhatkin?

  1. Ei vitsi miten mageet! Olis kyllä mullakin tarttunut matkaan 🙂

    1. Oon yrittänyt tunnustella ja tuoksutella et onko nää aitoa nahkaa, ku ainaki tuo merkki on nahkaa 🙂 Hyvä löytö oli kyllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *