Diy vinkki juhliin

Juhlien järjestämisessä kivaa on se että koristuksissa voi käyttää mielikuvitusta. Tytön kaverisynttäreille hankin kaupasta viirin, sinisen kertakäyttöliinan ja pillejä, mutta halusin vielä jotain väriä pöytään kattauksien alle. Kaapista löytyi hyllypaperia/lahjapaperia ja leikkasin kuviosaksilla jokaisen kattauksen alle pyöreän `tabletin`. Samalla tabletti toimi pellavaliinan suojana. Hyllypaperia käyttämällä saa kattaukseen mitä tahansa väriä edullisesti eikä tarvitse ostaa oikeita tabletteja pelkästään juhlia varten. Synttärisankari tykkäsi kovasti äidin ideasta! Tätä tullaan käyttämään meillä muulloinkin. Aikuistenkin juhlissa.

IMG_7466%20%E2%80%93%20kopio.jpg

IMG_7479%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

IMG_7576%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%

Olen ollut postailematta hetken kun kamera hajosi. Odottelen tässä korjauskustannusarviota ja päätän että ostanko uuden vai korjataanko kamera. Aivan hirveitä postauksen kuvat, iänikuisella digipokkarilla on kuvat otettu ja laatu on sen mukainen 😉 Jos päädyn uuteen kameraan niin valinnanvaikeus taitaa iskeä, markkinoilla on niin paljon vaihtoehtoja. Nikonista tykkään, mutta myös Olympus houkuttelisi kovasti. Auts, oikein silmiä kirvelee kun kuvia katsoo, mutta koittakaa kestää. Minäkin yritän ;D Nyt oikein ihanaa viikonloppua kaikille <3 Nauttikaa keväästä.

 

J / white & black - -

2 kommenttia “Diy vinkki juhliin

 1. Onpa hyvä idea, -kiitos vinkistä!<br />
  Ja mikä kattaus… -ja herkut!!!♡

  1. Yksivärisestäkin paperista saa kauniin alustan kattaukselle. Pojan synttärit on kohta tulossa joten ajattelin kattauksessa käyttää samaa taktiikkaa ;D<br />
   <br />
   Kiitos kaunis &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *