Ikävä jo ja terassia

I`m back! Olipas kamala olla ilman kameraa toista viikkoa. Melkein tuli jo vieroitusoireita, heh. Päädyin uuden kameran ostoon kun kuulin korjauskustannusarvion kameralleni, auts. Ostin Nikonin viime vuonna markkinoille tulleen mikrojärkkärin. Nyt harjoittelua uuden kameran kanssa niin tulee hyviä ja laadukkaita kuvia. Nämä kuvat räpsin vain automaattiasetuksilla sen kummempia miettimättä. Oli muutes ihan eka kuvat.

Terassia on sisustettu pitkin viikkoa ja tänä kesänä on tavoite kyllästää koko alue, kun viime kesänä siihen ei tullut mahdollisuutta. Ei vesisateita yhtä paljon tälle kesää, kiitos 🙂 Sohvaryhmällä on juotu jo monet aamu- ja päiväkahvit kuunnellen musiikkia. En voi uskoa että kesä tuli jo nyt Suomeen. Aivan mahtavaa. Ihanaa kun on lämmintä, en jaksa edes välittää kortisonikuurista jonka sain pahaan astmaan. Jo kolmas kuuri tänä vuonna, mutta en anna sen häiritä tätä huippua kesäfiilistä mikä mulla tällä hetkellä on! Olen niin täpinöissäni kun aurinko paistaa, pionit nousee penkistä, lapset riemuitsee ja kastelee toisiaan vesipyssyillä, kisukin nauttii ja postista tuli vielä tuo uusi kamera niin ei voi kyllä paremmin viikonloppu alkaa. Teitäkin tuli jo ikävä <3 Mutta en halunnut höpistä täällä kuvattomilla postauksilla, joten päätin odottaa niin kauan että saan uuden kameran 😀 Näiden kuulumisten myötä ihanaa viikonloppua. Huomiseen.

DSC_0019%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0012%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0040%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0015%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0007%20%E2%80%93%20kopio.jpg

4 kommenttia “Ikävä jo ja terassia

 1. Kauniita kuvia sait ihan automaattiasetuksillakin 🙂 Ja toihan on mahtava idea laittaa pähkinpuun oksa ulos, miksen mä oo tajunnut? Mukavaa viikonloppua!

  1. Kiitos, nyt ku tähän on kerennyt vähän perehtymään ni ihan huippu kamera! Ja samat objektiivit onneksi kävi ni ei tarvinnut ostaa uusia. Pieni ja kevyt kamera, mutta pippurinen ;)<br />
   <br />
   Mukavaa viikonloppua! Nyt peikonoksat terdelle 🙂

 2. Terassikausi meilläkin avattu viime viikonloppuna.On se vaan niin ihana paikka,kuin toinen olohuone.

  1. Näimpä! Juuri eilen totesinkin että meillähän on täällä ulkona isompi sohva ja enemmän istumatilaa kuin sisällä olkkarissa 🙂 Mahtuu isompikin porukka terassille istumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *