Vaaleaa ja ripaus sinistä

DSC_0300%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0264%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0290%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0284%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Mitää?? Inhokkivärini saapui meille vaikka vasta sanoin etten halua sinistä kotiin missään muodossa. Hups! Siinä sitä nyt kuitenkin on. Kerroinkin teille aiemmin kun olen läpikäynyt sinisen vaiheen nuoruudessani, josta voin syyttää ihan itseäni ettei sininen väri innosta enää missään muodossa 😀 Kun koti on täynnä sinistä niin ähkyhän siinä tulee ellei jopa inho kyseistä väriä kohtaan. No nyt yksi farkunsininen tyyny löytyy sohvalta. Ihan vahingossa lähti eurolla mukaan ja ajattelin viedä sen sitten leikkimökkiin jos ei sisälle sovi, mutta tuohon se alustavasti jäi. 

Keittiöön olen suunnitellut enemmän vaaleutta ja ehdotinkin että maalataan ruskea pöytä valkoiseksi. Ajatus sai kannatusta joten kunhan vesisateet loppuvat, niin pöydän kansi maalataan ulkona valkoiseksi. Pellavaliinaa olen pöydällä pitänyt, mutta raukka on joutunut niin monta kertaa viikossa pesukoneeseen että ajattelin säästää sitä 😀 

Pihalla on paljon tekemistä, joten seuraavaksi voisinkin näyttää mitä ollaan pihalla tehty. Saimme upeita kiviä josta olen suunnittelemassa yhtä juttua ja osa kivistä menee askellaatoiksi. Siitä sitten seuraavassa postauksessa. Nyt hetkeksi vielä ulos kasvimaan kimppuun. Joko te olette muuten kylväneet siemenet maahan? Mulla vasta sipulit maassa ja mietinkin että tässähän tulee kohta kiire että saa juhannukseksi jotain syötävää omasta kasvimaasta. Jos ei muuta niin ainakin sipulin laihoja 🙂 Kivaa illan jatkoa!

6 kommenttia “Vaaleaa ja ripaus sinistä

 1. Sininen yhdistettynä kultaisiin sävyihin on niiiiiin ihana yhdistelmä, niin kuin eka kuva todistaakin! Ihanalta näyttää.

  1. Kaunis väriyhdistelmä sininen ja kulta, mutta edelleen vierastan tuota sinistä 🙂 Jospa sitä kohta tottuis väriin taas uudelleen. Kiitos Syhi ♥

 2. Tuo sininen on hiipinyt meillekin! Ihanan näköistä teillä 🙂 Mistä tuo upea olkkarin valaisin on? Etsinnässä on samantyyppinen uuteen kotiin.

  1. Moikka Minna!<br />
   <br />
   Kiitos kaunis 🙂 Valaisin on taloon.comista, semmoinen kuin Bill-valaisin.

 3. Hih, muistan oman sinisen kauteni. Se ei ollut tuollaista hillittyä -ja erittäin hyvännäköistä- farkunsinistä,vaan suuri osa astioista ja koriste-esineistä oli koboltin sinistä…<br />
  Minä en ole vielä siemeniä kylvännyt, itseasiassa kasvimaan laitto on vähän kesken. <br />
  Vaihdan vanhat kasvulaatikot uusiin lavakauluksiin joiden maalaus jäi kesken kun Osmo Colorin Eko Garden maali loppui K -Raudasta -ja kuulemma myös Osmo Colorita.<br />
  On minulla parin kasvulaatikon lavakaulukset valmiina (laitan kaksi päällekkäin) joten ne pitäisi pikimmiten laittaa.

  1. Sama täällä, siksi onkin nyt näin hillitysti tuota sinistä esillä 😀 Mulla oli kaikki sinistä, astiat, verhot, tyynyt, koriste-esineet ja matot. Voi apua.. ei ole sen jälkeen sininen enää ollut lempivärini. Oikein hymyilyttää kun muistelee sitä aikaa.<br />
   <br />
   Laitatko siis kaksi lavaa päällekkäin ja täytät mullalla lavat?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *