Elämä siirtyi ulos..

DSC_0373%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0362%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0342%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0323%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0355%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0330%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Melkein voisin todeta ilmojen lämmennettyä että meillä elellään ainoastaan pihalla ja yöt käydään sisällä nukkumassa 🙂 Luin juuri kaverini fb-päivityksen jossa hän kirjoitti toivovansa pian syksyä ja ilmojen kylmenemistä! A-P-U-A, ajattelin. Olen niin kesäihminen kuin olla ja voi, voisin vaikka asua pihalla jos sää sallii ;D Nytkin lasten mentyä nukkumaan jatkoin vielä pihalla mm. kasvimaan ja kukkien kimpussa ja kiertelin vain. Sisällä ei malttaisi olla ollenkaan, sadepäivinäkin istun katoksen alla ulkona. Kesä on todellakin ihmisen parasta aikaa.

Tomaatit, kurpitsat ja kurkut istutin tänään tekemäämme kasvihuoneeseen, vielä herneet pitäisi saada mahtumaan johonkin, joten varmaan joudun vielä muutaman kasvilavan nikkaroimaan. Olen huomannut että joka vuosi vain lisääntyy nämä mun itse kasvattamat syötävät ja tila loppuu kohta kesken. Tai ei tila pihalla, mutta kasvilavoja täytyy rakentaa lisää. 

Ensimmäiset pihajuhlatkin järjestettiin perheen pienimmille, josta postauksen kuvat. Ihana nähdä miten riemuissaan lapset ovat kekkereistä ja sellaisistakin leikeistä mitä me leikittiin pienenä. Piilosta, krokettia, polttopalloa, sulkapalloa ja kaikkia muita pihapelejä. Jokainen innostui ja teki parhaansa <3 Älypuhelimet oli näissä kekkereissä kielletty 😉 Seuraavaksi ajattelin järjestää juhlat aikuisille. Lastenjuhliin leivoin äkkiä täytekakun ja koristelin tuoreilla mansikoilla ja mintun lehdillä. Olipas makoisa kesän eka mansikkakakku! Aurinkoista viikkoa!

J / white & black - -

4 kommenttia “Elämä siirtyi ulos..

  1. Voi nam tuota mansikkakakkua! Mullakin kului eilen monta tuntia kuistia ja terassia öljytessä 🙂 Ihanaa oli olla shortseilla ulkona ja vain nauttia auringosta 🙂

    1. Mahtavia päiviä kun aurinko paistaa ja saa olla kesävaatteissa ulkona &hearts; Sä oot ollu ahkera, mulla vielä koko urakka edessäpäin 🙂 Toivotaan että nämä kelit jatkuis pitkälle elokuuhun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *