Sisätiloissa liiketunnistin

DSC_2629%20%E2%80%93%20kopio-horz%20%E2%

Eikö olisi aika hienoa kun voisi itse säädellä kodin sisätilojen valaisimia? Philipsin Hue langaton älyvalaistus on ollut meillä käytössä yli vuoden ja sovelluksen asennettuani minun ja miehen puhelimeen, on se ollut käytössä päivittäin. Niin helppoa säätää puhelimen kautta Hue-lamppujen väriä ja kirkkautta. Sain testattavaksi Philipsiltä liiketunnistimen, joka on tämän syksyn uutuus markkinoilla.

Liiketunnistin yhdistetään Philips Hue-siltaan ja sovellukseen, jonka jälkeen se sytyttää valot automaattisesti kun astut huoneeseen. Aivan ehdoton eteisessä, varastotiloissa, autotallissa tai esimerkiksi wc:ssä. Sen voi asentaa sinne missä sitä eniten tarvitset. Testasin liiketunnistinta kodinhoitohuoneessa ja eteisessä valkoisilla LED-lampuilla. Sovelluksesta voi itse valita kirkkauden millä valo syttyy. Yöllä esimerkiksi wc:ssä on mukavampi käydä hämärämmässä valossa kun taas eteiseen haluaa valot kirkkaampana kotiin tullessa. Päiväksi ja yöksi voi siis asentaa eri valoasetukset.

DSC_2609%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2593%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2610%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2605%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Tällä hetkellä liiketunnistin on eteisessä. Toimii hyvin kotiin tullessa, ostoskassit kädessä ei tarvitse hamuilla katkaisinta vaan valot syttyvät heti kun tulet sisään. Ihan huippu näin talven pimeinä iltoina! Kun liiketunnistin ei havaitse enää liikettä tilassa, se sammuu automaattisesti. Tämäkin on todettu hyväksi, koska meillä lapset saattavat unohtaa sammuttaa valot. Liiketunnistin säästää energiaa, kun valot sammuvat automaattisesti eivätkä unohdu päälle. Laite on tuollainen pieni neliönmuotoinen tunnistin, ilman johtoja. Sen voi asentaa joko tasolle kuten minä laitoin eteisen kenkäkaapin päälle, kiinnittää seinään kiinni tai pintaan johon magneetti tarttuu. Lisätietoa laitteesta löytyy täältä.

Täällä on niin talvinen ja aurinkoinen sää, olipa mukava tehdä pitkä kävelylenkki aamulla auringon noustessa. Toppavaatteet vaan päälle niin kyllä tarkenee! Mukavia pakkaspäiviä sinne ruudun toiselle puolen 🙂

Postaus toteutettu yhteistyössä Philipsin kanssa.

 

 

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *