Joulunpunainen kuuluu jouluun

DSC_3276%20%E2%80%93%20kopio%20%E2%80%93

DSC_3223%20%E2%80%93%20kopio%20%E2%80%93

DSC_3232%20%E2%80%93%20kopio%20%E2%80%93

Joku kerran kysyi mitkä värit valitsisit jouluun, jos saisit valita vain kolme väriä? Punainen, valkoinen ja vihreä! Vastaus tuli heti kuin apteekin hyllyltä eikä tarvinnut hetkeäkään miettiä. Vihreää havuissa, punaista väriä tonttujen ja joulusukkien muodossa sekä paljon lämpimän valkoista valoa <3 Niistä väreistä syntyy joulun tunnelma kotiimme. 

Tänä vuonna päätettiin että joulupuu on aito kotimainen kuusi. Valkoinen tekokuusi saa jäädä varastoon odottelemaan tulevia vuosia. Rakastan aidon havun tuoksua ja kuusi tuo sen viimeisen silauksen joulukotiin. Ensi viikonloppuna on se hetki kun koristellaan kuusi enkä malta odottaa! Lastenhuoneessa on pieni valkoinen tekokuusi ja tyttö on koristellut sen jo monta viikkoa sitten. Täytyy muuten muistaa ostaa uudet valot kuuseen, kun nykyiset on ripustettuna lastenhuoneeseen. Huoneessa on kyllä aivan oma tunnelmansa punaisine mattoineen ja joulupalloineen <3 Löytyy sieltä punaiset jouluvalotkin ikkunasta, kaikki on haettu mummulan vintiltä kun tyttö rakastaa punaista väriä jouluna ihan niin kuin mummukin.

Pihallekin piti laittaa lyhtyjen ja jouluvalojen lisäksi jotain jouluista. Kietaisin kauralyhteen ympärille punaista nauhaa ja ripustin lyhteen heinäseipääseen. Illan hämärtyessä käyn ottamassa kuvan pihalta. Eilen lähdettiin illan suussa pienelle ajelulle, mentiin mihin tie vie 🙂 Jokavuotinen tapa käydä ihastelemassa muiden laittamia jouluvaloja pihalle. Pari ihanaa joulutaloa löysimmekin. Onko teillä tapana käydä ihastelemassa toisten laittamia jouluvaloja pihoille?

Ps. Toi seisova pukki takan edessä näyttää ehkä jopa hieman pelottavalta noilla silmillään 😀 😀 Joku oli raukalta puhkaissut silmät ni piti äkkiä keksiä tilalle jotain!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *