Sinisten esineiden viehätys

DSC_5855%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5857%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5853%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5847%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Kirjoittelen mökiltä takkatulen ääreltä. Järveltä käy niin kylmä tuuli ettei ulkona tarkene olla, mittari näyttää tällä hetkellä +9C. Enpä muista milloin heinäkuussa olisi ollut näin kylmä. Pipon ja takin pakkasin matkaan.

Kylmyys ei haitannut uimareita eilen illalla, kaikki muut menivät uimaan paitsi allekirjoittanut. Katsoin saunan ovelta menoa, hampaat kalisi jo pelkästä ajatuksesta hypätä jäiseen veteen.

Miehet lähtivät äsken kalaan, vettä tulee taivaan täydeltä eikä näytä sade haittaavan. Kerran kun mökille päästään niin kalastetaan, oli sää mikä tahansa! Oikea meininki! Pikkumieskin laittoi liivit päälle ja hyppäsi mielissään veneen rattiin. Veneen ohjaus on älyttömän jännää puuhaa.

Luonnonkukkia saan päivittäin tytön keräämänä ja laitoin kimpun kuvissa näkyvään siniseen maljakkoon. Maljakko on Helena Tynelllin suunnittelema, jonka sain lahjaksi. Sininen on tullut takaisin omaankin sisustukseen pieninä ripauksina. Hankin makuuhuoneeseen jopa siniset koristetyynyt! Minä joka ennen inhosin sinistä missään muodossa. Yllättävän hyvin sopivat uutta tummanharmaata seinää vasten. Nyt pipo päähän ja ulos kurkkimaan näkyykö kalastajia. On tämä mökkielämä vaan niin rakasta touhua <3 Ihana kun on ihmisiä jotka antavat oman mökin käyttöömme kun ei omaa ole. Mukavaa torstaita!

 

 

J / white & black - -

4 kommenttia “Sinisten esineiden viehätys

 1. Sininen oli joskus oma suosikki.Sen vuoksi on jotain astioita kaapissa jemmassa.Sinknen on hyvä väri ja sen eri sävyistä löytyy hyviäkin vaihtoehtoja.

  1. Minulla oli myös sininen suosikkiväri 2000-luvun alussa. Meillä oli ihan liikaa sinistä ja sitten tuli totaalinen kyllästyminen väriin enkä sietänyt sitä edes vaatteissa 😀 <br />
   Nyt se menee pieninä ripauksina vaikka vannoin ettei meille tule koskaan enää sinisen sävyjä. Niin se mieli muuttuu 🙂

 2. Ihana tuo sininen maljakko 🙂 ja luonnon kukista saa kivat kesäiset kimput nyt tehtyä 🙂 Kivaa keskiviikkoa 🙂

  1. Se on kyllä kauniin sininen! Luonnonkukkia on vielä tien pientareet täynnä, joka toinen päivä haetaan tytön kanssa kimppu terassille. Tytön lempipuuhaa :)<br />
   <br />
   Mukavaa päivän jatkoa sinnekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *