Kauniissa maisemissa

Kirpsakkaa pakkaspäivää! -5 C näytti aamulla pakkasmittari. Aivan upea ilma, joten lähdettiin heti aamusta vaellusreittejä kiertämään perheen kanssa. Mitä ylemmäs noustiin, sitä kylmemmältä maa tuntui jalkojen alla. Jäässä olevat lätäköt oli lasten mieleen ja sinne hypättiin innoissaan niin että kuravesi lensi takin helmaan asti 😀 Laavulla tehtiin nuotio ja syötiin eväät niin jaksoi kävellä vielä takaisinkin. Ihmeen reippaasti lapsetkin jaksoivat vaikka maasto oli pitkälti ylämäkeä ja kivikkoista.

Syyslomalla on aikaa olla, leikkiä ja rentoutua. Poika lähti just isin kanssa ajelemaan mönkkärillä ja me muut jäätiin kokkaamaan tortilloja iltapalaksi. Suu hymyssä ja posket punaisina tullaan varmasti sisälle lämpimään rälläämisen jälkeen. Olen niin onnellinen näistä yhteisistä hetkistä kun isikin joutuu olemaan paljon poissa kotoa.

Vaelluksen upeat maisemat oli pakko kuvata ja jätin harmikseni järkkärin kotiin, joten saatte tekin nauttia maisemista kännykän linssin läpi. Usvan kauneus vuorilla ja kuura puissa sai pysähtymään monen monta kertaa. Olisin voinut jäädä tuonne maisemiin pidemmäksikin aikaa. Rentouttavaa lauantai-iltaa!

 

white & black - -