Ledeillä tunnelmaa

Mukavaa sunnuntaita! Lumet sulivat pois ja tällä hetkellä vesi ropisee kattoon. Eikäää!! Olin jo niin totuttautunut pakkasiin ja jäisiin ajokeleihin. Oikeesti piti kieli keskellä suuta ajaa päivittäiset koulumatkat, keli oli niin järkyttävä. Tuli taas todettua että tuo meidän auto on ihan liian äkäinen mulle talvikeleillä. Onneksi oon opetellut auton hallintaa ja kun luisuun lähtee niin osaan pitää auton tiellä. Taidan kuitenkin talven tullen jättää bemarin pihalle ja ottaa kakkosauton käyttöön.

Tänään oli pienimuotoinen shoppailupäivä koko perheen kesken. Kävimme shoppailun päätteeksi vielä syömässä niin ei tarvinnut alkaa kotona kokkaamaan. Kaikkea kivaa löysinkin. Mitäs teille kuuluu?

Paristokäyttöiset led-valot olivat ostoslistalla makuuhuoneen seinälle. Piilotin paristokotelon yöpöydälle, niin voi nukkumaan mennessä sammuttaa sängystä valot. Niin kätevät eikä roiku johdot lattialla. Tuttavalta saamani mustapohjainen juliste sai myös kehykset ylleen. Kooltaan 70×100 cm kehyksiä ei ihan heti tullutkaan vastaan, mutta lopulta löysin nekin. Tosin pleksilasilla olevan, lasista ei löytynyt. Laitan julisteesta kuvaa ensi viikolla.

Eilinen päivä meni pihaa siivotessa. Jonkun verran jäi tavaraa ensilumen alle ja nyt ehdin siivota loputkin pois. Odottelen että metsuri kävisi kaatamassa nuo isot kuuset tontilta, niin pääsen tekemään oksista jouluisia havukoristeita terassille. Ei ole ainakaan materiaalista pulaa! Mukavaa sunnuntain jatkoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *