Joulun lahjaideat

Lahjaideat ovat välillä hukassa, täällä ainakin! Kokosin ajattomia ja laadukkaita tuotteita Iittalalta, joista ottaisin ilomielin vaikka kaikki kotiini. Kollaasissa ensimmäisenä Artik-aterimet, 24-osainen aterinsetti joka on tyylikäs sekä moderni. Aterimista saa -25% alennuksen tämän viikon (17.12.asti), joten kannattaa olla nopea mikäli omat aterimet kaipaavat uudistusta tai tiedät jonkun joka toivoisi joululahjaksi aterinsetin. Suomi 100 kannellinen purkki sekä kynttilälyhty ultramariininsinisenä ovat omalla toivelistallani. Haluaisin kotiini jonkun muiston Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuodesta, minulla kun ei ole vielä yhtä ainuttakaan Suomi 100- tuotetta. Decanter kaadin (vetoisuus 1,9L) sopii täydellisesti yhteen Iittalan viinilasien kanssa. Piano salaatinottimet on helppo yhdistää tarjoiluun kuin tarjoiluun.

Uutuutena Iittala on saanut valikoimiinsa alla olevan ihanan ruusukultaisen Alvar Aalto kokoelma kulhon, joita saa eri kokoisina. Tämä meni myös heti toivelistalle <3 Kuvassa oleva on kokoa 50 x 182 mm. Kulho on korkealaatuista metallia ja pinnoitettu ruusukullanhohtoisella pinnoitteella. Sopii sekä tarjoiluun että kattauksiin.

 

Arabian rakastetut kuviot juhlistavat Suomen satavuotisen itsenäisyyden jokaista vuosikymmentä. Juhlamukit kertovat tarinansa kunkin vuosikymmenen tyylistä. Mukeja valmistetaan rajoitettu erä juhlavuoden pohjaleimalla: Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi 2017. Mukipakkaus sisältää viiden vuosikymmenen mukit: Isak 1914, She-Fo 1926, Myrna 1937, Suomen Kukka 1941 ja Hattara 1954. Iittalalta saat nyt ilmaiset toimitukset 15.12.2017 asti!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

 

 

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *