Muotopuoli kuusi

Vaikka se näyttääkin vähän muotopuolelta niin onpahan omasta metsästä omin kätösin kaadettu kuusi <3 Olin jo menossa kaupasta ostamaan joulukuusta mutta mies sai ylipuhuttua että otetaan se tuosta takapihan metsästä. Kaunis kuusi se on, vaikka hieman harvempi yksilö löytyi tällä kertaa. Tein tuossa eilen lapsille piparkakkutaikinan valmiiksi ja illalla päästään tuoksuttelemaan uunituoreita pipareita. Tänä talvena olen kuumaliiman kanssa ähertänyt vaikka kuinka monta käpykranssia ja sormet olen polttanut joka kerta, niinpä päätin jättää piparkakkutalon tekemättä kokonaan. Ihan taatusti poltan sormet sokerillakin 😀 Niiku joka vuosi! Normipiparit riittävät ihan hyvin.

Jouluun on 4 enää yötä (piti ihan laskea :D) eikä täällä tunnu yhtään kiireiseltä joulun valmistelut. Tuli kotimatkalla niin hyvä mieli joululauluja kuunnellessa. Tiedättekö, sellainen rauha ja kiireettömyys.. siinä tämän joulunalusajan mietteet. Muina jouluina se on ollut vähän sellaista hössötystä ja kaikkea pitää laittaa ja tehdä viime tippaan, mutta nyt olen saanut kutakuinkin kaiken valmiiksi. Kiitos tuon ihanan miehen joka auttoi siivouksessa ja pesi saunan ja kylppärin puhtaaksi aattoaamun saunaa varten. Aikoi vielä käydä ruoat hakemassa kaupasta lähempänä aattoa. Toivottelen teille kaikille ihanaa joulun odotusta! Laittelen huomenna tai torstaina kuvaa jätti-isosta kranssista jonka askartelin sisälle.

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *