Alelöydöt- Iittala

Kevään juhlat lähestyvät! Tulin vinkkaamaan että Iittalalla on vielä muutaman päivän IIK-kampanja käynnissä. Sieltä löytyy kauniita lahjaideoita, taatusti jokaiselle lahjansaajalle jotain. Meillä ei ole juhlia tiedossa (tietääkseni :D), mutta tilasin itselleni valkoista Teemaa joka on nyt todella hyvässä alessa. Ruoka-astiastomme koostuu pelkästään valkoisesta Teema-sarjasta ja täydensin sarjaa vielä erikokoisilla lautasilla. Teema-astiaston lisäksi siellä on paljon alelöytöjä mm. Kastehelmeä, Oiva Toikkaa, Mariskooleja, Muumeja sekä Sarjaton-settipakkausta. Ajaton Teema on hyvä valinta esimerkiksi omaan kotiin muuttavalle tai vastavalmistuneelle nuorelle. Itse ainakin olisin iloinen astioista, joita toivoinkin aina nuorempana lahjaksi kun oli synttäriä tai muuta juhlaa.

Muutimme tähän kotiin yhdeksän vuotta sitten ja sieltä asti meillä on syöty ruoka päivittäin Teema-astioista. Muita arki- tai juhlalautasia meillä ei olekaan. Yhdessä lautasessa on kolhu, joka tuli lautasen osuessa kaapin oveen, mutta muuten astiat ovat ehjät ja hyvässä kunnossa.

Mahtavat alelöydöt löydät täältä—> IIK Iittala

Yli 100 € ostoksiin saat kaupan päälle vielä Kastehelmi-kynttilälyhdyn ja ilmaisen toimituksen! Etuhinnat ovat voimassa 25.3.2018 asti eli muutama päivä vielä aikaa jäljellä.

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *