Vaalean beige

5149a4a7c98c7efc0e000040.jpg

Tein tänne blogin puolelle kuukauden alussa kollaasin tilaamistani H&M:n tuotteista. Vitivalkoiset kylpypyyhkeet ovat nyt olleet käytössä ja vaikuttavat todella hyviltä. Suurikokoiset ja tosi pehmeät. Varmasti tilaan vielä täydennystä, kun nyt ostin vain kaksi pyyhettä. 

Kuvasin teille nuo pienet tyynyt jotka tilasin makuuhuoneeseen tuomaan vähän lisämuhkeutta petaukseen. Oikean väriset, mutta aika pienikokoiset. Siinä ne nyt kuitenkin on, tai toinen niistä, kun meiltä ei löytynyt kuin yksi oikeankokoinen sisätyyny kaapista. Vierestä kuului: `Taas uusia tyynyjä, mihin nuo kaikki mahtuu.`

Ehei, ei uusia tyynyjä, vain tyynynpäällisiä! Ihan eri asia ;D Mutta yks sisätyyny nyt uupuu, että vielä yksi tyyny on kuitenkin ostettava, hups! No mutta ihan oikeessa mies on. Vois myydä kirpparilla pois ne mitä ei enää tule käytettyä kuin harvemmin. 
Ne satiinityynyliinat lähti palautukseen, minusta ne taittui vähän harmaaseen, ei beigeen. Ja tarkoitus olikin valita vain toiset tilaamistani päällisistä. Nämä on kyllä ihan samanväriset kuin tuo päiväpeite!

5149a547c98c7efc0c000062.jpg

5149a496c98c7efc0c000053.jpg

Aurinkoista päivää meille kaikille <3 Mä tein kirppikseltä taas niin mahtavan löydön että hymysuin kipittelin takaisin autolle aarre kainalossa 😀 Nyt pieni puhdistus sille ja käyttöön 🙂

2 kommenttia “Vaalean beige

  1. Noi sun tyynyliinas ja pussilakanat on niin kauniita, kyllä kelpaa nukkua, noissa ei voi nähdä ku hyviä unia 😉

    1. Hih, ihana kommentti &hearts; Hyvin on nukuttanut ja lapset on tainnut huomata saman, koska joka yö tulevat viereen nukkumaan 😉 Melko ahdasta välillä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *